[SZUKAM] Pilnie !!!! HDD Regenerator

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Witajcie moi drodzy.
Pilnie poszukuję tego programu, niestety stało się, co nikt by nie chciał żeby się stało.
Mój dysk na starym lapku jest na skraju padnięcia. Bardzo bym prosił was o odpowiedzi, jeśli ktoś posiada takową licencję, bardzo proszę was o informację, co byście chcieli za ta licencją. Lub jeśli ktoś by chciał pożyczyć takową licencję to bardzo proszę o pożyczenie. Jestem na skraju, :( ponieważ nie chcę stracić ważnych dokumentów, które posiadam na tym starym dysku, który pada pomału. Bardzo proszę was oto. Jak wszystko się już unormuję to na pewno się odwdzięczę wam za to.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Neo napisał:
Witajcie moi drodzy.
Pilnie poszukuję tego programu, niestety stało się, co nikt by nie chciał żeby się stało.
Mój dysk na starym lapku jest na skraju padnięcia. Bardzo bym prosił was o odpowiedzi, jeśli ktoś posiada takową licencję, bardzo proszę was o informację, co byście chcieli za ta licencją. Lub jeśli ktoś by chciał pożyczyć takową licencję to bardzo proszę o pożyczenie. Jestem na skraju, :( ponieważ nie chcę stracić ważnych dokumentów, które posiadam na tym starym dysku, który pada pomału. Bardzo proszę was oto. Jak wszystko się już unormuję to na pewno się odwdzięczę wam za to.

No cóż programu nie mam , ale znalazłem małą zniżkę może jakby co :scratch

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Tadek59 napisał:
Neo napisał:
Witajcie moi drodzy.

No cóż programu nie mam , ale znalazłem małą zniżkę może jakby co :scratch

Dziękuję Ci Tadek59, za pomoc.

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Na raz do użycia? nie szczypałbym się i zajrzał na torrenty

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Jest jeszcze jeden ciekawy soft do naprawy i regeneracji dysku :)

Nazywa się Flobo Hard Disk Repair

Link :

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Neo napisał:
Jestem na skraju, :( ponieważ nie chcę stracić ważnych dokumentów, które posiadam na tym starym dysku, który pada pomału.
Przed uruchomieniem tego lub innego programu do naprawy dysku koniecznie zrób kopię zapasową tych ważnych dokumentów ,ponieważ może się okazać że soft do końca uśmierci twardziela.

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Neo odpisałem Ci na PW.

A

Anonymous

yuppy napisał:
Neo odpisałem Ci na PW.

Jesteś wspaniały dziękuję Ci ślicznie za pomoc yuppy, . Zaraz się zabieram, za regenerację dysku. I mam nadzieję że to pomoże.

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Neo napisał:
yuppy napisał:
Neo odpisałem Ci na PW.

Jesteś wspaniały dziękuję Ci ślicznie za pomoc yuppy, . Zaraz się zabieram, za regenerację dysku. I mam nadzieję że to pomoże.

Oby pomogło :) Mi on pomógł w sprawie dysku do wyrzucenia, także może i Tobie się uda.

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Tak jak mac napisał podstawa to kopia danych. Druga sprawa w takich przypadkach to kolejność kopiowania danych - nie warto tracić czasu na pliki, które są mniej ważne lub łatwo można je zdobyć szczególnie, gdy nie wiadomo ile jeszcze pociągnie dysk !! Po trzecie najpierw użyłbym MHDD, a dopiero w ostateczności HDD Regeneratora. Powodzenia!

Status
Zamknięty.
Do góry