Mam kino domowe Grundig i chciałbym do niego podłączyć pendrajwa z muzyką ale nie ma w nim wejścia usb.Poradzicie coś w tym temacie.Czy jest może jakaś przejściówka do tego?
Taka przejściówka nie istnieje. Ale za grosze możesz kupić jakiś odtwarzacz DVD lub muzyki z wejściem USB.Mam kino domowe Grundig i chciałbym do niego podłączyć pendrajwa z muzyką ale nie ma w nim wejścia usb. Poradzicie coś w tym temacie. Czy jest może jakaś przejściówka do tego?
Chyba ze ma wejscie na kasete:Taka przejściówka nie istnieje. Ale za grosze możesz kupić jakiś odtwarzacz DVD lub muzyki z wejściem USB.
Jak to sobie wyobrażaszMoże nie po USB ale popatrz za inną przejściówką ; Bluetooth
Tak, znam to, bo sam używałem tego typu ustrojstwo do sparowania słuchawek z TV. Ale w tym przypadku to coś innego. Tu nie mamy sygnału analogowego lub cyfrowego, tylko dane binarne. Więc taki przetwornik musiałby je odczytać/odegrać i wysłać. Uważam że DVD za 20 zł to lepszy wybórOk, powinienem napisać "przejściówkę". Chodzi o przetworniki cyfrowo-analogowe wykorzystujące bluetooth.