[Szukam] Revo Uninstaller Pro

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Witam! Szukam tego programu. W zamian mogę oddać licencję na Defensewall Personal Firewall 3.17 (działa również z betą 3.18). Możliwość aktualizacji skończyła się z 1.04.2012. Licencja oczywiście legalna, sprawdzona, pochodząca od zaufanego użytkownika tego forum.

A

Anonymous

Szczerze powiedziawszy to wątpię, że ktoś się wymieni bo raczej nikt nie chce pozbywać się Revo Uninstaller

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Defensewalla też nikt nie chce się pozbywać. A był ostatnio przypadek, że forumowicz senior38 zyskał licencję za darmo, więc myślę że warto poczekać ;)

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Defensewalla też nikt nie chce się pozbywać. A był ostatnio przypadek, że forumowicz senior38 zyskał licencję za darmo, więc myślę że warto poczekać ;)
A i owszem "kto pyta ....." :szef

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Mogę jeszcze dodać do defensewalla nastepujace programy:

CyberGhost VPN Premium licencja ważna do września
Zemana Antilogger klucz na 1 rok
Eset Smart Security klucz do sierpnia
O&O Disimage 5.6 Pro

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Buuuuuu, nie lubię Was :em0400 :em0900

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Mam go już. Mam również Advanced Uninstaller, który również jest bdb, ale Revo to mój faworyt. Jeśli chodzi o wyszukiwanie śmieci bez monitora instalacji to wersja free sprawuje się najlepiej. Jednak wersja full posiada monitor instalacji i mogę już spokojnie używać jednego programu.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30551
Miasto
Trololololo
Nie ma i nie będzie pewnie uninstallera który usunie wszystko po zainstalowanym programie, prędzej czy później na jakimś Kwiknie :wariat , dobrą alternatywą dla uninstallerów są programy ISR ( Instant System Restore/Recovery ) które tworzą migawki systemu ( snapshoty ) RollbackRX, EAZ Fix, Farstone RestoreIT czy CTM. Wystarczy przed instalacją ciachnąć migawkę i Gitara, utworzenie migawki jak i przywrócenie do wcześniejszego stanu trwa bardzo szybko + brak śmieci po testowanych appsach..Nie mylić programów ISR z tymi do tworzenia normalnych backupów.Można też popróbować z lekkimi wirtualizerami typu Wondershare Time Freeze czy Toolwiz Time Freeze :suuper :dziwak :wariat :wariat :piwko

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Ja to czasem nawet gry odpalam na zwirtualizowanym systemie :dziwak Używam Shadow Defender`a i uważam ze jest najlepszy w swojej kategorii. SD i ---------------- długo długo nic :szef
Kiedyś korzystałem z Ashampoo UnInstaller`a i był całkiem całkiem ..... ostatnio wpadł mi w ręce klucz do nowej wersji to chyba znowu zainstaluję

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Oczywiście, że nie ma uninstallera, który wszystko usunie. Natomiast Revo jest bardzo skuteczny, wygodny i szybki. Advanced Uninstaller jest bardzo skuteczny, ale tworzy snapshota przez 5 minut, jest niewygodny i nieintuicyjny. Wiem jestem trochę wybredny, no ale cóż :) Tylko Revo mi najbardziej podpasował.

Co do takich wynalazków jak CTM. Miałem, ale tworzy on po pewnym czasie nadmierną fragmentację, nie można ustawić żeby snapshoty zapisywały się na innej partycji, jest bugowaty i za każdym przywróceniem tworzy błędy na dysku. Poza tym jest to skuteczne i szybkie narzędzie.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Spójrz do korespondencji prywatnej...może ci się przyda

Do góry