[Szukam] SpyShelter FW lub Premium

stefek

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22
Re: [Zamienię] WinRAR 4.20 na SpyShelter FW lub Premium

Witam posiadam dożywotnią licencję na SpyShelter premium. Od jakiegoś czasu nie używam i chętnie zamienię.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30558
Miasto
Trololololo

@Kałmanawardze :wariat przed wymianką sprawdź czy żądaj sprawdzenia klucza czy działa z najnowszą wersją, bo był myk że producent zmieniał system licencji i trzeba było wymienić klucze.To było o ile mnie czajnik nie myli w czasie wydania wersji Firewall, jak ktoś wymienił to dobrze a jak nie to licencja nie będzie działać.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch

sorki za wtrącenie...
OXYGEN THIEF napisał:
@Kałmanawardze :wariat przed wymianką sprawdź czy żądaj sprawdzenia klucza czy działa z najnowszą wersją, bo był myk że producent zmieniał system licencji i trzeba było wymienić klucze.To było o ile mnie czajnik nie myli w czasie wydania wersji Firewall, jak ktoś wymienił to dobrze a jak nie to licencja nie będzie działać.
oj po raz kolejny Oxy mnie zaskakujesz, tak jak z tym resetowaniem licek do Panda Cloud AV Pro :wariat
kluczyk do płatnej wersji SS dostałem 2 latka temu za testowanie programu na Windows Vista, no i w sumie to też dzięki informacjom od Ciebie :dziękuję od jakiegoś czasu go nie używałem ale jednak warto mieć ważną, działającą licencję :) napisałem właśnie do supportu hmm może jeszcze wymienią :scratch

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30558
Miasto
Trololololo

napisałem właśnie do supportu
to sobie poczekasz trochę :wariat

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:

A to jakieś starsze wersje SS. Czy już w tych najnowszych (co wygrałem tutaj) już nie ma takiej potrzeby. A lickę nie chciałbym stracić, więc dlatego pytam.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30558
Miasto
Trololololo

Nie wiem kiedy wygrałeś, najlepiej jak sobie instalniesz i sprawdzisz.

Do góry