Takie tam podśpiewki

A

Anonymous

Mietek napisał:
Ja oferuje SD za DWPF :)

Coś mi się zdaje, że oferujesz nielegalną licencją.
Pamiętasz jak kiedyś podałeś mi klucz na PW na program SD.
Właśnie z ciekawości w dniu dzisiejszym sprawdziłem Twój klucz i można go znaleźć bez problemu w sieci.

Avos

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Re: [Zamienię] Kilka programów

Neo napisał:
Mietek napisał:

Właśnie z ciekawości w dniu dzisiejszym sprawdziłem Twój klucz i można go znaleźć bez problemu w sieci.
Kolego Mietek myślę że masz problem to już drugi raz.

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5

Neo napisał:
Mietek napisał:

Ja też od niego dostałem lewy klucz na SD - proponowałbym bana dla niego na forum, skoro leci sobie w chuja.

A

Anonymous

Drodzy koledzy posiadam orginalną licke wygraną w konkursie i prosze mnie tu oskarżać o mój błąd. Jak będe się wymieniał to podam połowe licki żeby można było sprawdzić czy licka jest legalna.
I jak chcecie coś jeszcze wiedzieć to piszcie na PW lub załóżcie nowy temat bo nie wiem czy HrabiaDracula sobie tego życzy.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30016
Miasto
Trololololo

Mietek nie ma co się dziwić, wcześniej wcisnełeś lewą lickę i nawet gdyby to była prawda że dostałeś ją od kolegi który ciebie oszukał to przed wymianą powinieneś ją sprawdzić.Ciesz się że nie zostałeś wywalony z forum.

Teraz piszesz że możesz podać kawałek klucza i to będzie dowód legalności, wcale nie bo przecież wszystkich lewych licencji wygenerowanych jakimś generatorkiem nie ma w necie.Jedyny dowód legalności twojej licencji tej co wygrałeś to potwierdzenie od organizatora konkursu, zapewne ma maila z licencjami.

A

Anonymous

Oxy ja dostałem na PW tylko klucz od grzesiek1920 i ja nie mam też 100 procentowej pewności czy licka legalna i prosze założyć nowy temat a nie zaśmiecać temat kolegi!!!!

doran12

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa

koledzy yuppy i Neo to pewnie używają SD od Mietka :jezyk a tu na forum to udają jacy to kolesie nie są, pany obudźcie się krytykować to łatwo a zapewne u niejednego znalazłby się programik nielegalny zaczynając od systemu itp , pomyłki się zdarzają i z tego co wiem to temat już wyjaśniony i Mietek oddal licencje na sandboxie wiec nie obrzucajcie się błotem .Przepraszam HrabiaDracula za to że nie w temacie ale mnie poniosło bo ci prawi(inni eserzy) polecali ściągać nielegalne systemy z peb.pl niektórym użytkownikom ha ha ha.Panowie a jaka gwarancja ze Mietek dostał dobra licke skoro jest tyle kluczy jak pisze Oxy,niech Mietek się wypowie :jezyk

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5

doran12 napisał:
koledzy yuppy i Neo to pewnie używają SD od Mietka :jezyk a tu na forum to udają jacy to kolesie nie są, pany obudźcie się krytykować to łatwo a zapewne u niejednego znalazłby się programik nielegalny zaczynając od systemu itp , pomyłki się zdarzają i z tego co wiem to temat już wyjaśniony i Mietek oddal licencje na sandboxie wiec nie obrzucajcie się błotem .Przepraszam HrabiaDracula za to że nie w temacie ale mnie poniosło bo ci prawi(inni eserzy) polecali ściągać nielegalne systemy z peb.pl niektórym użytkownikom ha ha ha.Panowie a jaka gwarancja ze Mietek dostał dobra licke skoro jest tyle kluczy jak pisze Oxy,niech Mietek się wypowie :jezyk

wrong! ja licke na SD mam od tipradar za recenzję :p i tak narazie nie używam jej.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30016
Miasto
Trololololo

Mietek i doran12 jedyny prawdziwy dowód legalności licencji to mail od producenta który dostał organizator konkursu, a co do grześka to był już sprawdzany więc Mietek spokojna twoja rozczochrana.

Jeśli chodzi o zaśmiecanie tematu to autorem jest Hrabia Dracula i jeśli poprosi o oczyszczenie to tak zrobię.

A

Anonymous

To na pebie są nielegalne systemy? :eek:
Ale głupot teraz w tych szkołach uczą :szydera

A

Anonymous

doran12 napisał:

Kolego możesz się ograniczyć z ponaglaniem. Ja mam licencję od Grześka. Więc ograniczyć się do tego typu wypowiedziami.

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D

doran12 napisał:
Przepraszam HrabiaDracula za to że nie w temacie ale mnie poniosło bo ci prawi(inni eserzy) polecali ściągać nielegalne systemy z peb.pl niektórym użytkownikom ha ha ha.
Nie żebym się czepiał czy coś ale do tej pory myślałem, że nielegalny to może być jedynie licencyjny klucz a nie system :wariat
Na szczęście człowiek się uczy całe życie :p

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7

marsellus napisał:
To na pebie są nielegalne systemy? :eek:
Ale głupot teraz w tych szkołach uczą :szydera

Są: systemy wentylacyjne,elektryczne oraz systemy zabudowy okiennej np:
gOXsqNK.jpg

:szydera :szydera :szydera