S
spamtrash
tak tylko robie zakladke zeby nie ucieklo... przydatne (dwie pozycje na dole) jak trzeba sobie skopiowac jakas karte SD, np. z nawigacji samochodowej (jesli nie ma weryfikacji nr seryjnym karty, wtedy trzeba inicjalizowac karte i tak).
Mi sie osobiscie przydalo do.... zwiekszenia pojemnosci roboczej (kiedys tam) i do odtworzenia "pamieci" jak mi w kobo padlo (ale wiecie ze super duper pamiec w czytnikach kobo to tak naprawde karta sd ktora w dodatku ma sztucznie zanizona partycje danych? Mniemam ze podobnie mozna chalupnicza metoda zwiekszyc pamiec Kindle, ale o tym sie przekonam jak mi zamowienie amazon prime day przyjdzie)
O, tak to wyglada jak sie Kobo rozdybie:
Mi sie osobiscie przydalo do.... zwiekszenia pojemnosci roboczej (kiedys tam) i do odtworzenia "pamieci" jak mi w kobo padlo (ale wiecie ze super duper pamiec w czytnikach kobo to tak naprawde karta sd ktora w dodatku ma sztucznie zanizona partycje danych? Mniemam ze podobnie mozna chalupnicza metoda zwiekszyc pamiec Kindle, ale o tym sie przekonam jak mi zamowienie amazon prime day przyjdzie)
O, tak to wyglada jak sie Kobo rozdybie:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!