Test wytrzymałościowy Lumii 920

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45673
Miasto
Gdzieś w Polsce
Czy smartfon po którym przejedziesz samochodem można nazwać wytrzymałym? Co wytrzyma a czego nie Nokia Lumia 920.

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Kolejny z tępych testów, jakich wiele na YT :facepalm. Bez urazy Kamelka, tylko zastanawiam się co on ma niby udowodnić? Co autorzy takich filmów chcą osiągnąć?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
Piotr13 napisał:
Co autorzy takich filmów chcą osiągnąć?
Nic, liczy się ilość wyświetleń wideo a to = większa kaska z reklam dla nagrywającego.

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
OXYGEN THIEF napisał:
Piotr13 napisał:
Co autorzy takich filmów chcą osiągnąć?
Nic, liczy się ilość wyświetleń wideo a to = większa kaska z reklam dla nagrywającego.
Raczej biznes na krótką metę. Choć sądząc po jakości "testowanego" sprzętu mogę się grubo mylić.

edit:
Rzuciłem okiem na tematykę kanału autora. No dobrze, może niektóre testy mogą zdarzyć się realnie w życiu, ale traktowanie telefonu deską, zrzucanie z wysokości 10-15m itp. to już jest wyłącznie szukanie sposobu na destrukcję sprzętu.

Zasugerowałem się wyłącznie wrzuconym wyżej filmikiem, który wydał mi się kompletną głupotą.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45673
Miasto
Gdzieś w Polsce
Piotr13 napisał:
Kolejny z tępych testów, jakich wiele na YT :facepalm. Bez urazy Kamelka, tylko zastanawiam się co on ma niby udowodnić? Co autorzy takich filmów chcą osiągnąć?
Piotr13 to nie Korea Północna, każdy może mieć swoje zdanie. Choćby w całości widzidział tylko cząstkę.

Do góry