Trend Micro Titanium Internet Security 2011

Dozamet1

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Nowa Sól
ImageProxy.ashx

Pakiet zabezpieczający firmy Trend Micro przeznaczony dla użytkowników domowych i małych firm.

Zawiera program antywirusowy - chroniący przed wirusami, robakami, oprogramowaniem szpiegującym (spyware) i innymi złośliwymi komponentami, a także zaporę sieciową (firewall) - filtrującą przychodzące pakiety danych i chroniącą przed próbami włamań do komputera. Trend Micro Titanium Internet Security 2011 umożliwia też ochronę antyspamową, ograniczanie dostępu do wybranych stron internetowych, monitorowanie uaktualnień systemu oraz zawiera mechanizmy typu anty-phishing i anty-pharming.

Trend Micro Titanium Internet Security 2011 został wyposażony dodatkowo w pomocne moduły: kontroli sieci domowej (Home Network Control) oraz wykrywania włamań do sieci bezprzewodowej (Wi-Fi Intrusion Detection).

info.DB

tis-main-lg.jpg

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
uzywalem Tranda 2010 i moge z czystym sumieniem ze program jest naprawde dobry...tylko mam powazny minus...niestety jest tez zdrowo zamulajacy system a w szczegolnosci neta.Byla kiedys fajna promocja...Trend internet security 2010 zs darmola...jesli bedzie taka sama akcja z ta wersja napewno sie skusze :)
Zamierzam potestowac wersje 2011...i zobacze co z tego wyniknie.

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Próbowałem zainstalować i sprawdzić starszą lickę czy przyjmie :D , ale nie spodobał mu się mój MBAM i przerwałem instalację :( Lista konfliktowych dla niego programów
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry