TrustPort - pakiet ochronny 3-w-1 za niecałe 9 EUR

nagelfar44

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
TrustPort oferuje specjalny, jesienny pakiet swoich programów (z 1-rocznymi licencjami):

>>> Trustport Internet Security + USB Antivirus + Mobile Security

Komplet dostępny jest za jedynie 8,89 EUR na stronie:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Korzysta ktoś może z tego pakietu od TrustPort i może coś więcej o nim powiedzieć z własnego doświadczenia (tj. obciążenie, opóźnienie startu Windows, obsługa itp.)?
Bo dość poważnie się zastanawiam nad zakupem :scratch

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29872
Miasto
Trololololo
eMCe napisał:
Korzysta ktoś może z tego pakietu od TrustPort i może coś więcej o nim powiedzieć z własnego doświadczenia (tj. obciążenie, opóźnienie startu Windows, obsługa itp.)?
Bo dość poważnie się zastanawiam nad zakupem :scratch
według testów to czołówka gdyż jest ileś tam silnikowy ale też lubi dziabnąć trochę Ram'u to info dla tych co wiecznie narzekają "program zjada 200MB a mam tylko 8GB Ram'u" :zaciesz

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Używałem chwilkę tego softu, jakbym nie miał jeszcze 2latka EAM wykupione to bym brał.

Soft wg mnie dość lekki, łatwy w konfiguracji, niestety kiedy używałem to problemy po aktualizacyjne były ;)

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
wacek a mogłbyś rozwinąć tę myśl odnośnie problemów po aktualizacyjnych?

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Kiedyś po aktualizacji wyłapałem kilka BSOD, skończyło się na reinstalacji i git.

Kilka razy nie chciało się zaktualizować, wtedy o ile pamiętam trzeba było serwisy resetować.

Z tego co czasami czytam to wszystko już poprawili.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Wygrałem kiedyś TrustPort Total Protection 2013 i TrustPort USB Antivirus 2013 na dobreprogramy.pl
Używałem tylko wersji portable a tą drygą oddałem komuś na naszym forum. Z uwagi na wolny nośnik USB wersja portable nie chodziła płynnie a ponadto używałem ją na dość starych PC z małą ilością RAM

arlid

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Pakiet bardzo dobry, korzystałem ponad 3 lata. Niestety potem cenowo nie znalazłem dobrej oferty :( teraz w sumie bym z chęcią kupił, ale nie wiem jak z kluczem, gdyż obecnie mam już AV i nie chcę tez na darmo zmarnować klucza, który jest aktualnie :) Jeżeli będzie to można zainstalować powiedzmy w przyszłej wersji to z chęcią bym się skusił :D Bardzo dobry pakiet - przewaga to multum ustawień i można go fajnie pod "siebie" skonfigurować. Jak ktos ma info odnośnie kompatybilności klucza to będę wdzięczny.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Uzywalem trustporta i moim zdaniem jest bardzo dobry, troche firewall szaleje bo nawt po ustawieniu regul potrafi zablokowac programy albo dostep do netu,jednak to sporadycznie sie trafia.Jak za taka cene brac i sie cieszyc bo ostatnio cos niedaja licek za darmola na ten sofcik :)

arlid

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Może mi ktoś racjonalnie wytłumaczyć jak to kupić bez zbędnych przewalutowań? Przelewem nie można, karty kredytowej nie mam a PP mi wali takie przewalutowanie, że to wychodzi nieopłacalnie xD

Do góry