TuneUp Utilities 2013 do wygrania

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Kolejny konkurs:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

GIVEAWAY:

Rules: complete the entry methods below to enter:

Subscribe to our free mailing list (remember to click the activation link or the subscription will not be valid)
Leave a comment below. Insert a valid email address, will be used to contact the winner(s)
Prize: 1 x TuneUp Utilities 2013 – 3PCs

Giveaway duration: 10 days

Winners selection: random.org

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Our Lucky Winner Of The TuneUp Utilities 2013 Daily Giveaway For February 25,2013 is

HrabiaDracula
:hura :piwko

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Bizon napisał:
1qaz napisał:
Codziennie od 19-28 lutego do wygrania licencja.

:piwko
Licki na 1 PC na 1 rok, więc trochę kupa, ale dobre i to. :scratch

Bizon skąd wiesz że licka jest na 1pc i na 1rok ???? jakos nie wyczytałem nigdzie !!!!!! Najlepiej jak napisze do supportu i zobaczę co odp.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
HrabiaDracula napisał:
Bizon napisał:
1qaz napisał:
Codziennie od 19-28 lutego do wygrania licencja.

:piwko
Licki na 1 PC na 1 rok, więc trochę kupa, ale dobre i to. :scratch

Bizon skąd wiesz że licka jest na 1pc i na 1rok ???? jakos nie wyczytałem nigdzie !!!!!! Najlepiej jak napisze do supportu i zobaczę co odp.
Info wytargane od Jacka z MT, Stary. :szef
Szczerze mówiąc to rozdają sami nie wiedząć co. :pala

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
po czym mozna rozpoznac ze to licka na rok?, jak zakupie u nich to tez bedzie roczna?, gdzies taka informacja przeciez musi sie pojawic.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
destry5 napisał:
po czym mozna rozpoznac ze to licka na rok?, jak zakupie u nich to tez bedzie roczna?, gdzies taka informacja przeciez musi sie pojawic.
Przy każdym zakupie masz info na ile PC kupujesz.
Kupując u producenta masz na 3 PC, no chyba, że jest zaznaczone inaczej, z racji jakiejś promocji.
MT to trochę w uja lecą nie podając żadnego info co i jak, myślą, że jak porozdają trochę licek to już są cacy-lalusie. :pala

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31092
Miasto
Trololololo
Ogólnie to producenci nie dodają takich informacji robią akcje rozdawnicze dla stronek, trzeba samemu pytać.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
OXYGEN THIEF napisał:
Ogólnie to producenci nie dodają takich informacji robią akcje rozdawnicze dla stronek, trzeba samemu pytać.
No właśnie uj wie o co kaman, bo konkretni rozlosowywacze podają takie info a inni znowu mają to w doopie.
Nie wiem, może jak dają dużo licek to zastrzegają, żeby nie gadać a potem wychodzą takie klocki z doopy. :pala

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Z tego, co tu wyczytałem licencja na daną wersję jest dożywotnia, płatna jest tylko aktualizacja do nowszej wersji. Nie ma tu mowy o konkursach czy promocjach .Legalnie nabyta licencja co to znaczy :scratch , przecież organizator konkursu oferuje legalne licencje.

Wanoci-li_xaqqqqa.png

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
andrzej65 napisał:
Z tego, co tu wyczytałem licencja na daną wersję jest dożywotnia, płatna jest tylko aktualizacja do nowszej wersji. Nie ma tu mowy o konkursach czy promocjach .Legalnie nabyta licencja co to znaczy :scratch , przecież organizator konkursu oferuje legalne licencje.

Wanoci-li_xaqqqqa.png
Endriu, nie wiem, podałem tylko info od Nikolae-Jack-Czauszesku z MT, co Ci poradzę, że oni w uja grają. :scratch

Do góry