TuneUp Utilities 2013 Walentynkowa zniżka 50%

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
To Walentynki, dać komputer trochę miłości i dostać go w ruchu, jak nigdy przedtem z TuneUp Utilities ™ 2013. Pochodzi zawiera ponad 30 narzędzi optymalizacji w celu poprawy wydajności, czyszczenia dysku twardego, i dbać o codziennej konserwacji, nie czas! Działaj teraz i uzyskać TuneUp Utilities ™ 2013 na przełomowej niskiej cenie tylko 24,95 dolarów z.
Link do zakupu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

amigo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
64 zł za TuneUP Utilities 2013 - 3 PC - opcja za 52 zł

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pod tym linkiem program za 64 zł lub jak płacimy kartą w $ wyjdzie jakieś 52zł

Powodzenia

amigo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Sprawa jest prosta wpiszcie w program piracki klucz po chwili wyskoczy wam informacja, że macie piracki klucz i trzeba orginalny klucz. Wyskoczy strona z opcją zakupu za 64 zł jak będziecie płacili kartą w $ wyjdzie to 52 zł

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
W najnowszym PC-Format jest zamieszczona wersja 2012 na 270 dni, więc akurat tyle by doczekać wersji następnej na kolejne kilka miesięcy za darmo. Tune Up nie wnosi wraz z kolejną wersją rewolucyjnych zmian, ja mam np. pełną 2011 i jest w porządku. 2011 o ile wiem jest ciągle w darmowej promocji. Pozdrawiam

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Emmers napisał:
W najnowszym PC-Format jest zamieszczona wersja 2012 na 270 dni, więc akurat tyle by doczekać wersji następnej na kolejne kilka miesięcy za darmo. Tune Up nie wnosi wraz z kolejną wersją rewolucyjnych zmian, ja mam np. pełną 2011 i jest w porządku. 2011 o ile wiem jest ciągle w darmowej promocji. Pozdrawiam

Wersja o której kolega mówi ma pewne ograniczenia. Jest to wersja z wbudowanym kluczykiem ale z programu nie mogą skorzystać osoby, które wcześniej używały triala TuneUp Utilities 2012

Do góry