Tydzień prezentów na Walentynki

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Zbliżają się Walentynki. Większość z nas czeka na to święto cały rok i jest to czas aby spędzić go z ukochaną i świętować. Więc, mamy dla was z tej okazji, prezenty .

Prezentów będzie osiem po jednym na każdy dzień
Czwartek, 7 lutego 2013: Dzień Róży
Piątek, 8 lutego 2013: Propozycja Dnia
Sobota, 9 lutego 2013: Dzień Czekolady
Niedziela, 10 lutego 2013: Dzień Teddygo
Poniedziałek, 11 lutego 2013: Dzień Obietnicy
Wtorek, 12 lutego 2013: Dzień Przytulenia
Środa, 13 lutego 2013: Dzień Pocałunku
Czwartek, 14 lutego 2013: Walentynki
Podobnie jak wcześniej, nie powiem ci o nazwie programów do rozdania. Miej oko na mojej stronie.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
kinimoD napisał:
Czwartek 7 lutego 2013 - FX Photo Studio for Mac (5 licenses)

Fajne te prezenty , jak o nie walczyć trzeba , wyczytałem że licencji 5 , ale żeby jedną dostać to komentarz zostawić trzeba i na szczęście w losowaniu liczyć :scratch

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
CollageIt Pro for Mac 10 licencji do wygrania

CollageIt Pro for Mac z PearlMountain Technology jest łatwy w użyciu, ale skuteczne Photo Collage Maker. Obsługuje 4 kolaż stylów i 30 + szablonów collage, z którym można wysokiej jakości fotograficzny kolaż z zapisu do 200 zdjęć. Zasilany z podglądem w czasie rzeczywistym, CollageIt Mac pozwala mnóstwo dostosowań. Można zmienić rozmiar strony, tła kolażu, dostosować liczbę zdjęć, przestrzeń zdjęcia, strona margines, obrót i rzadki, dodać obramowanie i cień itd. collage mogą być zapisywane jako JPEG, PNG, PDF, PSD obrazu i mogą być drukowane z Wysłałem e-mail za pośrednictwem programu. CollageIt for Mac posiada zarówno wolne i pro wersje. Różnice są duże wolne eksport collage rozmiaru, kadrowanie zdjęcia, wsparcie życia itp.
CollageIt Pro for Mac kosztuje 29,90 dolarów. Dzięki PearlMountain, mogę giveaway 10 licencji CollageIt Pro for Mac.
Wystarczy umieścić komentarz mówiący kilka odpowiednie słowa i będę wpisać swoje imię na liście zawodnika.
Jeśli jesteś użytkownikiem systemu Windows, można również zwrócić się do licencji, ale proszę podać w komentarzu, że pytasz o licencję Windows. Inaczej będzie liczony dla Macintosh licencji remisem.
Ten giveaway będzie minął o północy z 12 lutego 2013. Będę ogłosi zwycięzców w późniejszym terminie. Zwycięzcy zostaną wybrani losowo z listy uczestników.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Folx Pro: Mac Download Manager 5 licencji do wygrania

Folx Pro Funkcje:
- Z Folx Pro można uniknąć pobierania z przeglądarki. To integruje się z nowoczesnych przeglądarek w systemie Mac OS. Można nawet ustawić prędkość pobierania w każdej przeglądarce. Można również ustawić typ plików Folx Pro złapie.
- Folx Pro pozwala podzielić pobrania do wielu wątków, wznawianie pobierania, priorytet najważniejszych pobrania po prostu przeciągając je w górę kolejki itp. można oznaczyć każdą pobrania, który pomaga w znalezieniu go w późniejszym czasie wśród wielu pobrań.
- Folx Pro pozwala zaplanować downloads.
- Można dodać kanał RSS w Folx Pro i pobieranie załączników z niego.
- Możesz wysłać pobrany muzyki i filmów bezpośrednio do iTunes, które zostaną dodane do listy według tagów przypisanych do nich.
- Można wyszukiwać i pobierać torrentów tych. Można nawet ustawić prędkość pobierania.
- Podczas pobierania będzie można zobaczyć postęp pobierania i rejestruje.
Wystarczy umieścić komentarz mówiący kilka odpowiednie słowa i będę wpisać swoje imię na liście zawodnika.
Ten giveaway będzie minął o północy z 16 lutego 2013. Będę ogłosi zwycięzców w późniejszym terminie. Zwycięzcy zostaną wybrani losowo z listy uczestników.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
kinimoD, myślę, że nie ma się co denerwować... z tego co kojarzę, to on dość długi termin na ogłaszanie wyników przyjmuje... ale jeszcze się chyba nigdy nie zdarzyło, żeby nie ogłosił jak już zorganizował konkurs, więc cierpliwości... może za tydzień, może za dwa, ale jestem pewien że wyniki będą :)

Pozdrawiam,
Artur

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Sujay z Insights in Technology zawsze wszystko sprawia, że bardzo długo, ale nigdy nie rzuca nic, o ile wiem.
Wyniki "Tydzień prezentów na Walentynki"
aMX09j7.png

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Właśnie zobaczyłem, że się ruszyło, chyba rzeczywiście byłem trochę niecierpliwy :)
Szkoda tylko, że WinRARa nie udało się wygrać.

Tak przy okazji dla każdego kto napisze komentarz licencja na PCWinSoft 1AVCapture

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Jest taki temat

Tak jak promocja ta odnosi się bardziej do tematu "Programy z promocji / Freebies".

Do góry