VIPRE Antivirus + Antispyware 4.0

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Win Rar Live time
Total Commander Live time
CfosSpeed Live time
co chcesz za Vipre?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo
uuu widzę fan Vipre, ja mam lickę do Vipre nie aktywowaną ale co mnie interesuje to Sandboxie dożywotnia oczywiście :p

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Sandbox to prawie jak format,jeżeli ktoś ma to co chcę i da to co chciałbym to czekam.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo
bez@ nazwy napisał:
Sandbox to prawie jak format,jeżeli ktoś ma to co chcę i da to co chciałbym to czekam.
Oczywiście rozumiem że te licencje na programy które wymieniłeś i masz są legalne , jo ? Winrar , TC, CfosSpeed to imiennie licencje czyli na twoje dane osobowe.Wiem bo też mam :cool:

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Oxy są to licki ktore kupiłem dawno temu każda jest imienna i jest na trzy kompy.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo
Winrar
Prywatni użytkownicy mogą używać takiej licencji na dowolnej ilości komputerów będących w ich posiadaniu.
Używanie komercyjne wymaga kupienia tylu licencji, na ilu komputerach jest zainstalowany RAR.
Licencjonowana wersja RARa nie może być wypożyczana, lecz może być bezzwrotnie przekazana innej osobie, jeśli ta osoba zgodzi się na przestrzeganie warunków tej umowy licencyjnej. Jeśli program jest uaktualnieniem, przekazaniu muszą ulec wszystkie poprzednie wersje wraz z uaktualnieniem.
Total Commander nie wiem musiał bym poszukać czy jest na 1 PC czy na wiele PC , pewnie jest tak jak z Winrarem że na dowolnej ilości PC będących w posiadaniu użytkownika

CfosSpeed
Each license (even Omni) entitles you to use it on exacly one PC.

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Oxy jeżeli napisałem to co napisałem to dlaczego nie mając pojęcia coa czytasz negujesz moje słowa? Bo co? wiesz?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo
bez@ nazwy napisał:
Oxy jeżeli napisałem to co napisałem to dlaczego nie mając pojęcia coa czytasz negujesz moje słowa? Bo co? wiesz?
:?? Jakbyś nie zauważył zacytowałem warunki licencyjne dwóch z trzech programów.Piszesz że twój Winrar jest na 3 PC ale jak widać licencja do winrara nie ma ustalonych limitów (użytkownik prywatny) co do ilości PC będących w twoim posiadaniu, więc skąd u ciebie te 3 PC :? dalej , musiał byś oddać całkiem licencję a nie dzielić się nią ( WINRAR ) bo wypożyczanie jest zabronione a komputer osoby z którą chciałbyś się podzielić nie jest twoim PC więc jest to złamanie warunków licencji.Bardziej akurat producentowi wierzę, chyba że jesteś w posiadaniu jakiejś specjalnej licencji.

Total Commander to nie wiem, ale podejrzewam że to samo co Winar, oooo znalazłem coś takiego
Cena licencji Total Commandera uzależniona jest od ilości użytkowników, którzy będą korzystać z tego oprogramowania. Im większa jest ilość użytkowników, tym cena jednostkowa maleje. Przedziały cenowe obowiązują przy zakupie pojedynczego klucza (np. cena 4 kluczy po 10 użytkowników nie będzie taka sama jak cena 1 klucza dla 40 użytkowników). Licencja na program Total Commander jest dożywotnia i jest generowana imiennie. Oznacza to, że w pliku klucza licencyjnego znajdują się zaszyfrowane dane użytkownika końcowego (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres oraz ilość użytkowników na jaką opiewa licencja).
Registered version (personal licence)
The registered version may be installed on as many computers as desired, as long as it is used by only one person at any one time (I.e. one installation at home and one at the office used by the same person). Therefore you need only one licence for a port connection between two computers. The usage by multiple people at the same time (on multiple computers) requires additional licences.

Additional licences (multi-user licences)
Additional licences allow an institution, company or school to install the program on multiple computers or on a server. It must be guaranteed that the program does not run on more machines at the same time than there are licences purchased. All licences are issued to the same (company) name, which appears in the program's title bar. Additional licences cost CHF 20.- for the 2nd to 10th licence, etc. (see additional licences for details). For larger amounts than 1000 please contact the author. Each additional licence also allows a single user to use the program at home.
Z ciekawości poszukam dalej

CfosSpeed tak jak już napisałem 1 licencja jest na 1 PC (mam program i zacytowałem jeden z warunków licencji ),

Tak czy owak wszystkich zainteresowanych wymianą na te licki zachęcam do skontaktowania się z supportem w celu sprawdzenia.Ciao :D

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Oxy piszesz o licencji którą wyklikałeś w necie , skąd możesz wiedzieć gdzie za ile i na jakich warunkach ja zakupiłem licki. Po malutku wkurwia mnie twoja wszystkowiedząca łepetyna. Zamknij temat.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo
Jeszcze raz napiszę jeśli nie zrozumiałeś, zacytowałem warunki licencyjne i tym się sugeruję.Ty możesz napisać tutaj równocześnie że twoje licencje są i na 100 czy 10000000000000 PC.Skoro jest tak jak mówisz to napisz do producenta i przedstaw jakiś dowód :p albo podeślij mi te licencje i sam się z nimi skontaktuję :p

Dalej, jeśli cię wk... moja łepetyna jak to napisałeś to ty masz problem nie ja, nikt cię nie zmusza do odwiedzania tego forum, już raz z tego co pamiętam się obraziłeś :p i po jakimś czasie założyłeś nowe konto.Więc jak wk........ czy nie wk......? Więcej zdecydowania :D

Tematu nie zamknę ponieważ nie ty go założyłeś, co najwyżej rozdzielę.

Do góry