Walcz o Kaspersky ONE!

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Konkurs organizowany przez Kaspersky Lab Polska, więcej o konkursie na Fb:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Tak myślałem, znowu żałosny konkurs dla przedszkolaków. :facepalm
Likwis, oni pokazują gdzieś prace zwycięzców, bo z ciekawości bym zobaczył i chciałbym się ewentualnie trochę pośmiać. :gwizdek

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Nie, nie upubliczniają , podają tylko na Fejsie ,że konkurs zakończony i tyle, nawet kto wygrał nie podają :ok Kiedyś jakiś typek w komentarzach się zapytał Kaspersky'ego czy nie pokaże zwycięskich prac , aby zobaczyć jak to wygląda, odpisali,że jak chce zobaczyć to może osoba, która wygrała ujawni się i z dobrej woli sama pokaże, coś w tym stylu. Jedynie na e-mailu wysyłają kto wygrał, publicznych wyników nie ma, stety, niestety :)

Przyznaj Bizon, ale ten plecaczek wyczesany jest :szydera

Jak mają gest, chęci niech organizują , zawsze coś wpadnie. Może za mało jest takich nagród jak za pierwsze 3 miejsca a za dużo tych 3 miesięcznych licek, ale oni organizują konkursy co chwile, więc trochę rekompensuje :jezyk

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
No ba! Plecaczek wypas! Marzę o takim! :szydera
Nie dziwię się, że nie pokazują prac. :szydera
Zapytam tak z ciekawości, jaką formę prac preferujesz w tych konkursiwach, bo ja nie wiem z jaką wystartować? Będę zaraz w mieście to jakieś kredki bym kupił od razu. :p

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Kolorowe kredki, bardzo lubię je :szydera

W tym konkursie nie będę brał udziału, parę licek na Kacpra wygrałem, ale jak już brałem udział to zawsze wybierałem formę tekstową , bez zbędnych filmików czy grafik, szkoda zachodu :jezyk

Co do tych kredek, może i dobry pomysł, abyś po nie szedł bo jak wygrasz ten plecak, będziesz miał gdzie te kredki wsadzić :dziwak :dziwak

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Likwis napisał:
...Co do tych kredek, może i dobry pomysł, abyś po nie szedł bo jak wygrasz ten plecak, będziesz miał gdzie te kredki wsadzić :dziwak :dziwak
:p :p :p
Nie wiem jednak czy to dobry pomysł, aby po mieście z nim śmigać, bo może się trafi jakiś narwany fanboy konkurencyjnego producenta i będzie mocno zazdrosny o ten zajebiaszczy plecaczek. :szydera

Do góry