d0r0t@
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 42
Utworzyłam skrót do programu w folderze Portable znajdującym się w katalogu użytkownika i przypisałam mu skrót klawiszowy - jednak po wybraniu tego klawisza system wydał tylko jakiś dźwięk, ale program się nie otwierał. Przeniosłam skrót na pulpit - nie pomogło. Usunęłam skrót i utworzyłam nowy bezpośrednio na pulpicie - skrót klawiszowy zadziałał i program otworzył. Przeniosłam więc skrót do folderu Portable - znów nie działa. Przeniosłam go z powrotem na pulpit - nadal nie działa. Usunęłam, utworzyłam nowy bezpośrednio na pulpicie - działa. Dodam, że sam skrót otwierał program niezależnie od lokalizacji, problem był tylko z otwieraniem poprzez skrót klawiszowy.
Sprawdziłam z innym programem w tym samym folderze - ta sama sytuacja.
Z kolei jeszcze inny program otwiera mi się normalnie skrótem klawiszowym, chociaż skrót nie znajduje się na pulpicie, tylko w folderze: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs
O co tutaj chodzi?
Sprawdziłam z innym programem w tym samym folderze - ta sama sytuacja.
Z kolei jeszcze inny program otwiera mi się normalnie skrótem klawiszowym, chociaż skrót nie znajduje się na pulpicie, tylko w folderze: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs
O co tutaj chodzi?