WinRAR dożywotnia licencja do wygrania

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Zasady: zakończenie poniżej, aby wprowadzić metody wejścia:
- Zapisz się na nasz bezpłatny newsletter (Pamiętaj, aby kliknąć link aktywacyjny lub subskrypcja będzie prawidłowy).
- Zostawiać pewien komentarz poniżej. Wstawić pewien zdrowy poczta elektroniczna przemawiać, posłuży się zwycięzcy.

Nagroda: 3 x WinRAR-życia licencji

Gratisów czas trwania: 10 dni

Wybór zwycięzców: random.org

A

Anonymous

Już sobie wyobrażam ile osób weźmie udział ;))

Ale bardzo dziękuję za informację

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
U nich i tak zawsze człowiek za 500 uczestniczy, a teraz myślę, że i do 1000 dojdzie. :dziwak
Kto nie gra, ten nigdy nie wygrywa. :scratch

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Z ciekawości napisałem do supportu WinRARa.
Licencje które są do wygrania w tym konkursie są dożywotnie ale tylko na wersję 4.2 bez możliwości aktualizacji do nowszych wersji :jezyk

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
grzesiek1920 napisał:
Licencje które są do wygrania w tym konkursie są dożywotnie ale tylko na wersję 4.2 bez możliwości aktualizacji do nowszych wersji :jezyk

To lipa :dziwak

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Tadek59 napisał:
grzesiek1920 napisał:

To lipa :dziwak
Nie do końca lipa... tzn. poniekąd tak, ale nie do końca. Ja osobiście mam taką licencję na wersję 4.2. Kiedy napisałem do supportu z jakimś zapytaniem, to odpisali mi, że to faktycznie licencja na wersję i jeżeli chcę, to mogę za cenę 56 zł zakupić aktualizację (nota bene nową licencję) imienną na jedno stanowisko, która będzie mogła przyjąć update i upgrade do nowszych wersji. Zatem jeśli ktoś ma w planach kupować lickę bezpośrednio od rarlabu, to lepiej zakombinować w tą stronę :)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Prace nad nowym RAREM dopiero trwają i pewnie będzie to zupełnie inny produkt niż ten do którego zdążyliśmy się przyzwyczaić. Licencja do 4.2 jest kompatybilna ze wszystkimi wcześniejszymi wersjami WinRAR, w nowym prawdopodobnie mechanizm aktywacji będzie zupełnie inny, tak jak i interfejs ma być inny. Czekam na wersję testową od kilku miesięcy, kiedyś była taka akcja zapisywania do testów na Facebooku i wybrani mieli testować program. Akcja przycichła i nic nie wiadomo co dalej.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Emmers, niestety licencja do wersji 4.20 nie działa z wcześniejszymi wersjami. Też tak myślałem, ale niestety tak nie jest. Pisałem w tej sprawie do supportu... i wtedy w odpowiedzi otrzymałem maila:
We are sorry, but your key is only valid for WinRAR 4.20.
You have purchased a version-specific WinRAR license for WinRAR 4.2x.
Since you are already an existing WinRAR user we are happy to offer you
an upgrade to a regular license at 50% discount of our prices (...)
WinRAR regular license is a one time purchase.
For the time being we offer all future updates and upgrades for free.
There are no indications that this policy will change in the very near future.
WinRAR regular license works also with older versions.
Aktualizacja do wersji imiennej i tak miała sens, bo wyszło to taniej, niż kupienie licencji od razu w wersji unlimited :)
A, zapomniałem nadmienić, że pytanie dotyczyło wersji WinRar Unplagged, czyli 3.91 o ile dobrze pamiętam :)

A

Anonymous

Proszę oto wyniki, jakby ktoś zapomniał sprawdzić

rnd2.jpg

Gratulacje dla zwycięzców :)

Do góry