Korzystam z Firefoxa i ostatnio mam problem z wejściem na stronę Wirtualnej Polski. Po otwarciu za moment się zamyka.Czy nie wiecie jaka jest przyczyna?
Otwórz stronę jeszcze raz i od razu naciśnij klawisz F12. Następnie zakładka Console i tam szukaj przyczynyKorzystam z Firefoxa i ostatnio mam problem z wejściem na stronę Wirtualnej Polski. Po otwarciu za moment się zamyka.Czy nie wiecie jaka jest przyczyna?
Sprawdź przy wyłączonym blokerze reklamKorzystam z Firefoxa i ostatnio mam problem z wejściem na stronę Wirtualnej Polski. Po otwarciu za moment się zamyka.Czy nie wiecie jaka jest przyczyna?
AdGuard blokuje otwarcie tej strony,ale przy wyłączonym pakuje się mnóstwo reklam.Sprawdź przy wyłączonym blokerze reklam![]()
Znajdź sobie alternatywę dla wp.pl, mniej reklam tam to już nie będzieAdGuard blokuje otwarcie tej strony,ale przy wyłączonym pakuje się mnóstwo reklam.
Kwestia filtrów, u mnie wp działa na uBlocku.uBlock też ją uwala.
WP to najbardziej wk...ca strona jaką znam.![]()
Kwestia filtrów, u mnie wp działa na uBlocku.
Główna strona wp
![]()
![]()
Wyłączyłem go ale nie pomogło.Biały ekran powoduje ten filtr:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
OXY, a jakie masz filterki?
Na szybko wyp...m AdGuardowskie ale to jednak nie one blokują.
Oficjalne Polskie Filtry do AdBlocka, uBlocka Origin i AdGuarda to właśnie jestWyłączyłem go ale nie pomogło.
Edit: Pomaga wyłaczenie Adguard Base i Oficjalne Polskie Filtry do AdBlocka, uBlocka Origin i AdGuarda
mam te filtry Oficjalne Polskie Filtry do AdBlocka, uBlocka Origin i AdGuarda i wp działa, może zaktualizuj je ręcznie.Edit: Pomaga wyłaczenie Adguard Base i Oficjalne Polskie Filtry do AdBlocka, uBlocka Origin i AdGuarda