Wyrodna matka!

waderr73

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Szok, szok, szok. Nie mam słów.

@ktośtam
identycznie podchodzę do tego, dobrze napisałeś.

virugen

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
ktośtam napisał:
user napisał:
To cię przeraża? :p
Nie, k***a mać, śmieszy.
Masz dzieci? Widzisz ja mam i jak pomyślę, że ktoś mógłby w taki sposób potraktować moje dziecko, to uwierz mi, na własnej skórze by doświadczył, że przemoc rodzi przemoc.
Następnym razem pomyśl zanim napiszesz tak głupi komentarz.
Pozostałych przepraszam za ton wypowiedzi, ale głupota i znieczulica mnie zwyczajnie wk...

Gadaj sobie co chcesz,są o wiele gorsze rzeczy na tym świecie niż przemoc wobec dzieci...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29986
Miasto
Trololololo
Wiesz ale przemoc rodzi przemoc, dla takiego dziecka to staje się powoli normalne, zacznie uważać że tak trzeba i tp.... w przyszłości gdy to dziecko będzie miało dzieci to też pewnie będzie tak robiło bo przecież rodzic " autorytet " nie mógł się mylić.
Dla mnie nagranie jak i ten film to tragedia , choć na początku zastanawiałem się czy czasem film nie jest zmontowany ( w głowie mi się nie mieści takie traktowanie )

A

Anonymous

@user
Napisz proszę jakie. Co jest gorszego niż potraktowanie małej, bezbronnej istoty, jak worka treningowego?
Co jest gorsze, niż sprawienie bólu dziecku, które oczekuje od dorosłego miłości i poczucia bezpieczeństwa?
Powiedz mi, bo nie potrafię sobie nic innego wyobrazić. Może jak ty dorośniesz, założysz rodzinę i będziesz miał dzieci, to zrozumiesz.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

@ktośtam
Z tym człowiekiem (user) nie ma co dyskutować to troll który tylko robi zamieszanie na jakim by się forum nie pojawił.
A jeśli to dla niego normalne to współczuje mu trudnego dzieciństwa.

A

Anonymous

@marsellus
Wiem, dlatego nie będę podejmował z nim żadnej dyskusji, bo jego postawa skutecznie ponosi mi ciśnienie.

virugen

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
marsellus napisał:
@ktośtam
Z tym człowiekiem (user) nie ma co dyskutować to troll który tylko robi zamieszanie na jakim by się forum nie pojawił.
A jeśli to dla niego normalne to współczuje mu trudnego dzieciństwa.

Skutecznie zaspokoiłeś swoje ego :p

"A jeśli to dla niego normalne to współczuje mu trudnego dzieciństwa"

Mnie to osobiście nie spotyka,ale tak uważam to za normalne (chociaż zależy to od stopnia okrucieństwa).
Nie będę się rozpisywał bo nie warto...

Do góry