Zadaj pytanie Premierowi w sprawie ACTA

A

Anonymous

Jak zapewne wiecie, jutro tj 6.02.2012 o godzinie 14:00 odbędzie się debata dotycząca ACTA, setka obywateli znajdzie się u premiera, jednak pytania online będą mogli zadawać wszyscy. Aby zadać pytanie Donaldowi Tuskowi należy wejść na facebooka, profil Kancelaria Premiera i napisać pytanie na tablicy w specjalnie przygotowanym wątku:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pytania można zadawać również na twitterze:

Na część z nich odpowiedź padnie na jutrzejszym spotkaniu, a na resztę – w ciągu kolejnych dni

Debata będzie także transmitowana na żywo w telewizji

A Ty zadasz pytanie Premierowi?

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Znając życie Premier otrzyma tyle pytań, że nie da rady odpowiedzieć na wszystkie. W kolejnych dniach też nie odpowie bo uzna że część pytań się powtarza i nie ma sensu powtarzać odpowiedzi.
A bym zapomniał dodać że pewnie też będą odpowiedzi na te pytania w stylu, który udowadnia zadającym pytania że nie znają dobrze treści dokumentu i tak naprawdę nie wiedzą przeciwko czemu protestują więc nie mają podstaw do protestów przeciwko ratyfikowaniu umowy ACTA.
Ja jutro niestety nie będę mógł obejrzeć tej transmisji więc jak ktoś obejrzy niech napisze w tym wątku czy miałem racje zwłaszcza jeśli chodzi o udowadnianie że protestujący nie znają dobrze treści dokumentu. Jestem ciekawy czy podejmą taką linię obrony aby przekonać protestujących że należy ratyfikować ACTA.

A

Anonymous

Z oszustami się nie dyskutuje :fakolec a Ci którzy się udadzą na spotkanie z Judaszem to albo konformiści albo dzieci we mgle.

Intelektualna i uliczna Awangarda bojkotuje ten spęd :ok :

A

Anonymous

Obywatelska debata dotycząca wolności i praw i internecie :szydera :szydera
Zorganizowana po zamachu na ten właśnie internet :dziwak
Właśnie spadam z fotela i tarzam się ze śmiechu :sarkazm
Z debilami się nie rozmawia, przed debilami trzeba się bronić :fakolec

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
herr Donald ma szczęście że nie rządzi w kraju muzułmańskim bo już dawno wysadziliby go nie tylko z fotela ale i w powietrze razem z tym całym jego śmiesznym bazarkiem :szydera

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
wynik byl do przewidzenia, zaproszenie do dyskusji tez byla fikcyja. Chcial sie asekurowac podkladajac wola rzekomych uzgodnien, mlodzi nie sa glupi i nie dali sie nabrac wciagajac w to, a rzeczywista intencja zostala odkryta dzis:

Tusk: - Polski rząd nie wycofa swojego podpisu z żadnego dokumentu, dlatego że jakaś grupa tego żąda; taki rząd powinien podać się do dymisji - mówił premier Donald Tusk podczas debaty ws. ACTA.

ta grupa to ile bylo podpisow?, nie ponad milion?

A

Anonymous

Jeśli chodzi o debatę, to nie wiem jak Wy, ale ja miałam nadzieję, że będzie ona inaczej wyglądała, a jednak nic nie zostało wyjaśnione, na zadawane pytania padały omijające wypowiedzi i w zasadzie w kółko było mówione to samo tylko inaczej ujmowane, a na dodatek te głupie miny i uśmieszki premiera jakby siedział i myślał "jakie z was wszystkich barany i tak zrobię co będę chciał, mam was gdzieś ludzie"

Nie podobało mi się to, że za każdym razem starał się nam mówić, że to nie internauci będę poszkodowani przez ACTA tylko on bo nie do czytał i ma za małą wiedzę na ten temat...
To już przechodzi ludzkie pojęcie :ireful

A

Anonymous

Jest Mistrzem jebany :fakolec to trzeba mu przyznać ta debata była tylko po to żeby podzielić ferajnę protestującą przeciw ACTA,zobaczymy w sobotę 11 lutego czy mu się to w pełni udało-jeśli tak to znaczy,że wszyscy nadajemy się tylko na przemiał :ireful

Do góry