Zakup małego laptopa

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Potrzebuję małego laptopa na wyjazdy. Ma mieć 12-13 calowy ekran, ma być lekki, szybki, mieć wyjście na monitor, nie musi mieć napędu optycznego. Dobrze,żeby trzymał na baterii co najmniej 4 godziny.
Proszę o sugestie co do firmy, ewentualnie modelu i innych parametrów jak procesor itp.
Cena do 2000zł.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Kup se normalnego laptopa full wypas już będziesz maił za 2 koła . I nie ośmieszaj się maleńkim laptopem - kumpel takiego kupił 12 cal a potem pluł się w brodę jaki on głupi jest że takie g kupił se i zmarnował kasę tylko . Do tej pory mówi że albo go sprzedawczyni oślepiła swą urodą i patrzył na to co nie trzeba albo pijany był . Co do marki to DELL , HP , ASUS te miałem i byłem z nich bardzo zadowolony

A

Anonymous

Ja mam laptopa marki HP,od pół roku i działa świetnie,ogólnie ludzie chwalą sobie HP

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
taka mała popierdólka to w zasadzie netbook a nie laptop.Popieram Sheriffa i jeszce powiem ze to tak jak z tabletami... dzowna moda na gadzet ktory w zasadzie do niczego nie sluzy.
Za 2 tysie mozna kupic normalnego lapka na ktorym da sie nawet w miare normalnie grac w nowe gry, ekran 15 to zdecydowanie lapszy komfort pracy .
Netbooki w tej cenie przewaznie maja zintegrowany uklad graficzny intela ktory do latania po necie czy ogladania filmow wystarczy ale do czegos powazniejszego juz nie bardzo ajesli trafi sie na cos innego to przewaznie bedzie to integra ze wspoldzielona pamiecia wiec to rozwiazanie przy zainstalowanych do 4 gib ramu tez nie jest za dobre.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Zdecydowanie popieram sheriff'a i Securitas'a. Znajomy kupił taką zabawkę swojego czasu i rzucił to w kąt. Kiedy go pytałem, czemu z tego nie korzysta - stwierdził w jednym zdaniu - bo na tym się nic nie da sensownego zrobić. Czyli alberto, proponuję zastanowić się na chłodno kilka razy, czy na pewno tego chcesz - zastanawiaj się i odświeżaj tę myśl do momentu aż stwierdzisz - w sumie na co mi to? ;)

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Ma być mały! Właśnie chodzi o rozmiar. Podpiąć go w domu można do monitora.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Zgadzam się z przedmówcami, parny procek, marniutka grafa, ale jeśli to brałbym pod uwagę takie
1. Acer Aspire V3-371

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Intel Core i3-4005U
2. HP ProBook 430 G1 G6V10ES

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Intel Core i3-4005U

hipijo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Ja sprzedałam mojego małego laptopa tak szybko jak go kupiłam. Jednak o wiele wygodniej jest mi pracować na tym większym. Wolę wziąć większy bagaż. :)

Do góry