ja miałem w koszyku rzeczy do akwarium.... kupiłem smart dostałem jakieś monety od allegro, wyszło 10zł taniej za całe zamówienie + przesyłka za free.... zaoszczędziłem 20zł na chwilę obecną - nie narzekam - na cały rok smart mam 29zł jeszcze.
Nowe oferty dodane z opcją smart działają bezbłędnie. błędy pojawiają się w ofertach bez limitu czasowego, które wskoczyły w smart (opcja paczkomatu, paczki w ruchu w cenie sugerowanej przez allegro), co zdaje się potwierdzać wspomniany artykuł. Dużo szumu informacyjnego z powodu nieuczciwej reklamy. Smart warto rozważyć
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.