Znów problemy z otwarciem strony PZD

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Od wczoraj wieczorem do 12 godz.dziś,znów były u mnie problemy z wejściem na stronę PZD.Czy dotyczyło to wszystkich użytkowników?Mam jakieś dziwne uczucia,że strona będzie zlikwidowana.Obym się mylił.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
senior38 napisał:
Od wczoraj wieczorem do 12 godz.dziś,znów były u mnie problemy z wejściem na stronę PZD.Czy dotyczyło to wszystkich użytkowników?Mam jakieś dziwne uczucia,że strona będzie zlikwidowana.Obym się mylił.

U mnie też tak było , myślę że są to problemy techniczne :scratch

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
nikt nie mógł wejść na strone bo server był off line

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30546
Miasto
Trololololo
STRONA NIE BĘDZIE ZLIKWIDOWANA, jedynie co to może zmieni się dostawca z racji tych awarii (serwer padł) ale o tym muszę pogadać z kierownikiem :szef

m4cios

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
24
Ostatnie problemy byly nie zalezne od nas i wynikaly z faktu ze vps na ktorym stoi strona przenoszony byl na Thiefa ode mnie, jakies problemy z fakturami byly i chyba z automatu zostal wylaczony. Mamy nadzieje, ze niebawem ow problemy zostana rozwiazane.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30546
Miasto
Trololololo
Filozof napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
STRONA NIE BĘDZIE ZLIKWIDOWANA,

A czy powyższa opcja była brana pod uwagę :piorun :k......

Jak już pisałem problem wystąpił po stronie dostawcy i tylko tyle, a opowieści dziwnych treści o likwidacji strony nawet nie komentuję :p :p :p ponieważ tego to nawet chiński pacjent by nie wymyślił :szydera

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
OXYGEN THIEF napisał:
Jak już pisałem problem wystąpił po stronie dostawcy i tylko tyle, a opowieści dziwnych treści o likwidacji strony nawet nie komentuję :p :p :p ponieważ tego to nawet chiński pacjent by nie wymyślił :szydera
Niestety u nas na forum takich nie brakuje :dziwak

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Nie ma się co dziwić, że część osób odczuwa niepokój. Te wyłączenia forum... :eek:

"Rok (2015) był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzwyczajne zdarzenia." :yhy
Pozwoliłem sobie zmienić trochę Sienkiewicza, ale jak panika, to panika. :szydera

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Myślę, że takie wyłączenia mogą (które ostatnio się zdarzały) mogą być ciekawym testem, dającym odpowiedź, kto i na ile jest uzależniony od PZD. :dziwak Odczuwanie niepokoju - to już niedaleko...., ale to chyba dobry nałóg. :dziwak :dziwak

Do góry