Miałam Vistę, BT oczywiście jest, a raczej był 
Po instalacji Win 8 Pro nie wykrywa BTa.
Ktoś się spotkał z tym lub rozwiązał problem?
Po instalacji Win 8 Pro nie wykrywa BTa.
Ktoś się spotkał z tym lub rozwiązał problem?
OXYGEN THIEF napisał:a sterowniki to się zainstalowało ??![]()
Naciśnij kombinację klawiszy Windows + W
Wpisz bluetooth w polu wyszukiwania
Kliknij pozycję Zmień ustawienia Bluetooth na liście wyników
Zaznacz pole wyboru obok opcji Pokaż ikonę Bluetooth w obszarze powiadomień , a następnie kliknij przycisk Zastosuj
Wskazówki dotyczące znajdowania urządzenia Bluetooth
Upewnij się, czy urządzenie Bluetooth jest włączone, a jego ustawienie zezwala na wykrywanie go. Jeżeli urządzenie jest wykrywalne, korzysta z sygnału radiowego w celu wysyłania swojej lokalizacji do innych urządzeń Bluetooth i komputerów.
Urządzenie takie, jak bezprzewodowa mysz lub klawiatura, mogą być wyposażone w przycisk, który trzeba nacisnąć.
Urządzenia takie, jak telefon komórkowy Bluetooth mogą posiadać ustawienie w menu, które należy wybrać w celu włączenia urządzenia Bluetooth, dzięki czemu możliwe będzie jego wykrywanie.
NOTA:Jeżeli nie wiesz, w jaki sposób ustawić urządzenie, aby mogło być ono wykrywane, zapoznaj się z informacjami dostarczonymi wraz z urządzeniem lub przejdź do strony internetowej producenta urządzenia.
W przypadku takiego urządzenia jak komputer może być konieczne włączenie ustawienie odnajdowania. Aby włączyć funkcję odnajdowania w systemie Windows 8, naciśnij klawisze Windows + W .
Wpisz bluetooth w polu wyszukiwania.
Kliknij pozycję Zmień ustawienia Bluetooth na liście wyników.
Wyświetli się strona Ustawienia Bluetooth.
W obszarze Odnajdywanie na karcie Opcje wybierz opcję Zezwalaj urządzeniom Bluetooth na odnajdowanie tego komputera
Ola napisał:Kliknij na Add bluetooth device i spróbuj dodać urządzenie
rafalp86 napisał:A czy menedżerze urządzeń jest zainstalowany Bluetooth i wykrywa go poprawnie ?? Rozumiem że sterowniki są zainstalowane ale może być jakiś błąd.
Może to coś pomoże choć nie ma gwarancji:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
andyxa napisał:rafalp86 uprzedziłeś mnie, to powinno pomóż
po zobaczeniu tego postu sam u siebie sprawdziłem jak z tym bluetoothem u mnie i też nic działało
ale kliknąłem ikonę blue w zasobniku i wystarczyło zaznaczyć aby komp był widoczny i już jest ok
Tofana , tym że nie masz w sieciach bezprzewodowych bluetootha się nie sugeruj, zaznaczać aby komp i np.telefon był widoczny w wejdź w dodaj urządzenie ,będzie ok
slawektor napisał:Co Masz za sprzęt, to laptop czy komp, jaka komp to jaka płyta.
slawektor napisał:Tu Masz stery:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
System wybierz Windows 7.
WiFi jest włączone, pstrykanie nic nie daje? (Fn + F7 chyba)