Siła uTorrent-a to jego prostota i lekkość dla systemu. Azureus jeśli obsługuje za wiele pozycji potrafi nawet zawiesić komputer. Z uTorrentem zdarzało się to tylko z gapiostwa programistów, ale błąd był zaraz naprawiany. Ale najlepszym dla jednej dużej ściąganej pozycji jest BitTornado. Żaden inny tak szybko nie wskakuje na wysokie obroty. Tylko jego używam jeśli trzeba coś dociągnąć, z czym uTorrent miał problem.
U mnie też uTorrent się nie sprawdzał na początku. Ale po tym jak BitComet się opuścił jako program i zaczął zawieszać komputer, dałem uTorrentowi drugą szansę i przekonałem się do niego.
sprawdza się czy też nie ale chyba jako jedyny klient tolerowany jest (a wręcz polecany) na wszystkich liczących się zamkniętych trackerach... mnie osobiście nigdy nie zawiódł
Ja miałem problemy z cometą i bez wahania przesiadłem się na utorrent i co zero problemów a nawet było lepiej niż poprzednio. Ale martwię się tym co się dzieje z nowym utorrentem. Nie wiem czy to dobry pomysł z tymi mini aplikacjami. Ja im proponowałem zastosowanie silnika jakiś dodatków jak w przeglądarkach, snippety lub coś takiego. No ale wybrali niezależne integrujące się aplikacje które zasyfiają system.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.