al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11925
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Klasyczne pytanie "z dupy". Równie dobrze można spytać o arabów, użytkowników portalu programy za darmo, itp. Ale są jeszcze lepsze pytania, tezy i tym podobne manipulacje. Takie klasyczne oddziaływanie niekinetyczne na ludzi.

Kolejne pytanie będzie w podobnym stylu czyli czy ktoś widział rolników i ich piękne maszyny widziane podczas strajków, którzy teraz pomagają w uprzątaniu skutków powodzi. Jednak nie wiem kiedy je zadam. :winked

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
600
Miasto
okolice internetu
Tusk się wściekł

Kolejny konkret można odchaczyć .
Jeśli tysol w podpisie - to kolejny fakt z d... można odhaczyć. Coś jak Piotr Duda ZOMOwską pałą walczący o wolność i demokrację.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
600
Miasto
okolice internetu
Ajajaj, Dziadzia Cysorz niezadowolony z wiernego giermka? Już niepotrzebny, już w niełasce? Sie narobiło...

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3339
Jeśli tysol w podpisie - to kolejny fakt z d... można odhaczyć. Coś jak Piotr Duda ZOMOwską pałą walczący o wolność i demokrację.
Jeśli pisze to kowal - to kolejna bazgranina z dupy. Coś jak kowal tęskni za ZOMOwską pałą aby ponownie mieć ją w użyciu.

.../ to tylko takie samo nasuwające się skojarzenie... bez urazy :kawka

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Kolejne pytanie będzie w podobnym stylu czyli czy ktoś widział rolników i ich piękne maszyny widziane podczas strajków, którzy teraz pomagają w uprzątaniu skutków powodzi. Jednak nie wiem kiedy je zadac

Kolejne pytanie będzie w podobnym stylu czyli czy ktoś widział rolników i ich piękne maszyny widziane podczas strajków, którzy teraz pomagają w uprzątaniu skutków powodzi. Jednak nie wiem kiedy je zadam. :winked
Chłopaki z J9 w pewnych kręgach zwani "Goebbelsem współczesnych czasów" umieją lepsze pytania zadawać. Specjaliści lepsi od dziennikarzy. Potrafią namieszać w mózgach. Jeszcze dużo byś się od nich nauczył. Pozdrawiam.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4401
Miasto
Polska
Chłopaki. .. umieją lepsze pytania zadawać. Specjaliści lepsi od dziennikarzy... Jeszcze dużo byś się od nich nauczył.

lepsze/lepsi/dużo - dla mnie to klasyczne tezy, jak byłeś to uprzejmy określić, z dupy...
wzięte, oczywiście...

bo co jest niby miarą zadawania lepszych pytań? jakie to są te lepsze pytania? jakiś przykład?
czegóż to niby 'dużo' można się od tych "specjalistów" nauczyć? i w czym są niby lepsi od gryzipiórków czy też dziennikarzy?
że są wycwanieni?
---
zawsze ktoś jest lepszy, mądrzejszy, cwańszy, bogatszy, fajniejszy, ładniejszy, przystojniejszy, młodszy, itd. itd. ...
i co?
trzeba się w związku z tym przekomarzać jak "...komar z komarem...", że ten jest 'jakiś tam'... nie, to ten jest 'jakiś tam'?

i tak na marginesie... stawianie retorycznych pytań nie jest działaniem niekinetycznym...

Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28783
Miasto
Trololololo

• Beer
Reactions: MLJ

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
600
Miasto
okolice internetu
Jeśli pisze to kowal - to kolejna bazgranina z dupy. Coś jak kowal tęskni za ZOMOwską pałą aby ponownie mieć ją w użyciu.

.../ to tylko takie samo nasuwające się skojarzenie... bez urazy :kawka
Tak sobie głośno myślę, bez urazy, oczywiście. Powiedz szczerze - dlaczego tak zawzięcie, z taką psią zajadłością atakujesz ciągle mnie osobiście, a nie temat? Bo działam na Ciebie jak płachta na byka? Człowieku, wyluzuj, a życie od razu stanie się piękniejsze. Chcesz się udławić tą żółcią, popełnić gorzkie seppuku??? Relax, don't worry, be happy! Keep smiling!
Szukałeś znajomych z ZOMO i znalazłeś mnie na naszej klasie, czy innym pejsbuku? Oczywiście, spaliśmy kojo w kojo, jedną michą się dzieliliśmy. Tylko że jak ja choć minutę byłem w ZOMO, to Ty chyba na Jowiszu byłeś. Ale gratuluję wybujałej fantazji i pasji plucia na odległość. To może jakąś książkę z zakresu fantastyki napisz, jak tak dobrze Ci idzie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28783
Miasto
Trololololo

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4401
Miasto
Polska
Tusk się wściekł

Kolejny konkret można odchaczyć .

nie korzystasz ze słownika? odhaczanie/odchaczanie zamierzone?
bo jeśli tak, to mogłoby też to być napisane w taki sposób:

tósk sie w ściek
kolejny konkret moszna odchaczyć
---
moszna? moszna... odchaczyć oczy wiście
pszy takiej powoci ściek uf ci ó nas dostatek...

:hehe

Ostatnia edycja:

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3339
@Hefajstos - odpowiadając na Twoje pytanie "Dlaczego atakujesz mnie" Nie atakuję, tylko ....
Widzisz, jak łatwo jest osądzać innych, tak naprawdę nic nie wiedząc o nich. Jak myślisz, kto notorycznie to robi?
Atakujesz memy 'jak wściekły pies' (przepraszam za określenie), które częściowo zawierają być może jakąś prawdę,
lub są autentycznymi wypowiedziami, których nie raczysz przyjąć do siebie.
Większość Twoich komentarzy (cytowań czyjś wstawek) to ni z gruszki .. ni z pietruszki.
Wypowiedzi masz takie, że nie wiadomo kogo atakujesz, wstawiającego czy tych, co są na memach.
Skoro na memach są Twoi ulubieńcy, to wniosek sam się nasuwa kogo atakujesz, bo nie sądzę, aby było odwrotnie.
Przemyśl to .... Miłego weekendu

• Beer
Reactions: MLJ

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
600
Miasto
okolice internetu
Ostatnia edycja:
Do góry