Księża z diecezji sosnowieckiej otrzymali specjalne instrukcję od kurii za pośrednictwem newslettera. Chodzi o to, jak powinni zachować się duchowni w razie zatrzymania przez policję. Sprawa ma związek z ostatnimi wydarzeniami w diecezji.
Gdyby niektórzy posiadali broń należałoby usunąć wszystkie lustra
bo z tej nienawiści są w stanie zabić samych siebie ...
No...A nie prościej wyjąć drąg z d..., nabrać luzu, dystansu do świata? I po katolicku zalecam uważną lekturę (ze zrozumieniem!) biblijnej przypowieści o drzazdze i belce...
@Hefajstos .. nie wiem, do którego cytatu .. czy też mojej wstawki się odnosisz
Może przemyśl co chcesz wyrazić
@antbil007 .. ty jak kogoś nie zaczepisz to widać jesteś nie spełniony. Cytujesz mnie a do cytatu wstawiasz dodatkowo nie moją wstawkę.. Powiem krótko.. jesteś zwykłym de*ilem
mściwcem i nawiedzonym. Służba zdrowia zawodzi i masz problem!!!!!
Na marginesie. Skoro oboje zareagowaliście na moje słowa o lustrze
to nic dodać, nic ująć .... Zdrowia, mimo wszystko życzę ...
Nasza olimpijka Justyna Kowalczyk zainwestowała w biznes Palikota 850k zł. A dziwimy się jak emeryci tracą oszczędności życia bo ich jakis oszust zrobił na wnuczka czy policjanta:
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.