K2 sku****nia i hipokryzji panów od koalicji. Parę dni temu haslo "likwidacja TVP Info" a dzisiaj na tłiterku hasztag #wolne media.

***** polityków każdej sekty.

Mając na uwadze to, co duże media group zrobiły z mniejszymi mediami, a także na tych czarnych stronach protestu piszą prośby o wyrozumiałość, to od razu zrobiłem się zły. Zawsze wychodzi jednostronna wyrozumiałość i nic do gadania dla internautów. Użytkownicy mniejszych mada byli sprzedawani jak bydło - ani kto miał co do powiedzenia? - przykład - dobreprogramy.@PanOK : jest wybór, nie ma obowiązku korzystania z mediów, które podpisały memorandum;
jeśli jesteś zły (tak jak zaznaczyłeś to ikoną), olej te media ...
są przecież dostępne inne, choćby te poniżej ...
---
---
![]()
![]()
rozwiń proszę tą swoją "złotą myśl" ...K2 sku****nia i hipokryzji panów od koalicji. Parę dni temu haslo "likwidacja TVP Info" a dzisiaj na tłiterku hasztag #wolne media.
rozwiń proszę tą swoją "złotą myśl" ...
sam przecież zacząłeś !Resztę mojej myśli włożę sobie do schowka (natura wyposażyła mnie w takowy, z tyłu zaraz pod plecami) i niech sobie leży koło innych moich myśli i opinii innych na mój temat.
Nie chcę kontynuować jałowych rozmówek o tych 561 pajacach.
a dla mnie nawet ewentualny brak największego szkodnika w postaci TVP byłby naruszeniem pewnego systemu/układu/porozumienia ... jak zwał tak zwał ...Dramat. Nie objerzę ukrytej prawdy, dlaczego ja , wyspy miłości i paru innych "ambitnych" produkcji.
A tak poważnie to parę podmiotów z tej listy mogłoby mieć czarną planszę już na stałe, szkodniki..
Najważniejsze że działa HBO i cinemax, Comedy central, fox i Brazzers TV i Hustler HD. Przeżyję..![]()
Ojciec Mateusz, Blondynka, Leśniczówka, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Motel Polska
warto wiedzieć i znać wraże kierunki działań ...fiu, fiu niby nie oglądam ale dobrze wiem co grają![]()
Czyli jednak oglądaszwarto wiedzieć i znać wraże kierunki działań ...
do tego służą, jakbyś pewnie nie wiedział (uhm jasne) różnego rodzaju pomoce typu
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!![]()
identycznie jak Ty, bo też nie mam telewizora ...Czyli jednak oglądasz![]()