Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Bóg zapłać za dobrą radę ks.Budimexie !

Nie ma Bóg zapłać - co łaska, co łaska!. Ale mniej niż 100 nikt nie daje :szydera ...Swoją drogą dobrze, że jest tylu chętnych do bicia się w cudze piersi i pokutowania za nie swoje winy. To budujące...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo
Tancerz

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
891747Schowek01.jpg

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
OXYGEN THIEF napisał:
Jeśli jesteś hardkorem to zrób coś takiego - filmik
Powyższy tytuł filmiku jest mocno prowokujący, wręcz podżegający do naśladownictwa.
Sam filmik również nie odstrasza, a raczej namawia do zrobienia czegoś, co może naprawdę źle się skończyć.
Mam ambiwalentne odczucia co do umieszczenia go na forum. :scratch

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo
antbil007 napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
Jeśli jesteś hardkorem to zrób coś takiego - filmik
Powyższy tytuł filmiku jest mocno prowokujący, wręcz podżegający do naśladownictwa.
Sam filmik również nie odstrasza, a raczej namawia do zrobienia czegoś, co może naprawdę źle się skończyć.
Mam ambiwalentne odczucia co do umieszczenia go na forum. :scratch
Jest na poprzedniej stronie tam gdzie już nikt nie zagląda

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Nawiązując jeszcze do newsa:

W dzisiejszym "Super Expressie" kolędy za free

Najciekawsze jest to, że zgodnie z wielowiekową, czysto polską tradycją budowania nastroju świątecznego i magii Świąt Bożego Narodzenia, nie ten element, a dole i niedole niejakiego Daniela O. stały się głównym motywem wypowiedzi na forum. No i pięknie, no i po polsku, tradycyjnie: bezinteresowna zawiść. Żeby mu tak jeszcze dętka pękła! Dla równowagi powiem, że mnie płyty niepotrzebne. Tradycje rodzinnego grania i kolędowania przy choince po wigilijnej wieczerzy są w mojej rodzinie przekazywane z pokolenia na pokolenie.

A

Anonymous

TajnyAgent napisał:
Nawiązując jeszcze do newsa:

W dzisiejszym "Super Expressie" kolędy za free

Najciekawsze jest to, że zgodnie z wielowiekową, czysto polską tradycją budowania nastroju świątecznego i magii Świąt Bożego Narodzenia, nie ten element, a dole i niedole niejakiego Daniela O. stały się głównym motywem wypowiedzi na forum. No i pięknie, no i po polsku, tradycyjnie: bezinteresowna zawiść. Żeby mu tak jeszcze dętka pękła! Dla równowagi powiem, że mnie płyty niepotrzebne. Tradycje rodzinnego grania i kolędowania przy choince po wigilijnej wieczerzy są w mojej rodzinie przekazywane z pokolenia na pokolenie.
Ale ty jesteś dziwak Dziadzia :wariat cały dzień jeden niewinny post o żulu który jeździ bez prawka nie daje ci spokoju.I musiałeś jeszcze coś dorzucić bo byś nie zasnął :szydera .
Uspokój się !

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Zaczęło się tak pięknie,wzniośle, duchowo - od kolęd... Skończyło jak zwykle. Ja tam nie mam zamiaru nikogo bronić. Zawinił, niech odpokutuje. Ale takie zestawienie: kolędy - żul mimo wszystko szokuje. T o może bodaj niech te kolędy na motorze śpiewa za karę :D

Uspokój się !

Dokładnie. Amen.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
1463880b329ec4bImage19.jpg

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia