Bóg zapłać za dobrą radę ks.Budimexie !
Nie ma Bóg zapłać - co łaska, co łaska!. Ale mniej niż 100 nikt nie daje

Bóg zapłać za dobrą radę ks.Budimexie !
Powyższy tytuł filmiku jest mocno prowokujący, wręcz podżegający do naśladownictwa.OXYGEN THIEF napisał:Jeśli jesteś hardkorem to zrób coś takiego - filmik
Jest na poprzedniej stronie tam gdzie już nikt nie zaglądaantbil007 napisał:Powyższy tytuł filmiku jest mocno prowokujący, wręcz podżegający do naśladownictwa.OXYGEN THIEF napisał:Jeśli jesteś hardkorem to zrób coś takiego - filmik
Sam filmik również nie odstrasza, a raczej namawia do zrobienia czegoś, co może naprawdę źle się skończyć.
Mam ambiwalentne odczucia co do umieszczenia go na forum.![]()
W dzisiejszym "Super Expressie" kolędy za free
Ale ty jesteś dziwak DziadziaTajnyAgent napisał:Nawiązując jeszcze do newsa:
W dzisiejszym "Super Expressie" kolędy za free
Najciekawsze jest to, że zgodnie z wielowiekową, czysto polską tradycją budowania nastroju świątecznego i magii Świąt Bożego Narodzenia, nie ten element, a dole i niedole niejakiego Daniela O. stały się głównym motywem wypowiedzi na forum. No i pięknie, no i po polsku, tradycyjnie: bezinteresowna zawiść. Żeby mu tak jeszcze dętka pękła! Dla równowagi powiem, że mnie płyty niepotrzebne. Tradycje rodzinnego grania i kolędowania przy choince po wigilijnej wieczerzy są w mojej rodzinie przekazywane z pokolenia na pokolenie.
Uspokój się !