S

spamtrash

Jak nie uiesz w interenty ale za to z entuzjazmem klikasz rozne fajne linki w komunikatorach czyli: Kadyrow jest na Ukrainie, ale "zapomnial" telefonu ktory zostal zidentyfikowany jako podlaczony do sieci w Groznym:

1.
FN_nmCwXoAAIMnJ

2.
FN_nmnuXMAEZCYf

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
nie wiem, czy wstawiłem we właściwy dział, może winienem w promocjach...
otrzymałem tego maila, ale nie jestem do końca przekonany, czy oferta została właściwie skierowana...:zaciesz
link do pizdiec.ca powinien być właściwie do polnyjpizdiec.ca :zaciesz

PkcFLZ2.jpg

gdyby ktoś nie zrozumiał rosyjskojęzycznej części tekstu, wstawiam wersję edytowalną
В Windscribe мы хотим, чтобы все Украинцы и Россияне имели доступ к Интернету без ограничений и цензуры. В такие времена, как сейчас, информация держится в секрете и правду бывает очень трудно найти. Хотите бороться с пропагандой (а может просто зайти в Инстаграм)? Зайдите на
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
. Распространяйте эту информацию вокруг, словно намазывая масло и икру на ржаной хлеб. Сообщите всем, кому по вашему мнению, это может быть полезно. Сделайте информацию доступной.

Ostatnia edycja:
S

spamtrash

Znacie to video:

zapewne widzieliscie... to studenci MGIMO. I nie, nie ludzcie sie ze to akcja studentow. To akcja uniwersytetu.
Uniwersytetu ktory chwali sie tym ze ma relacje partnerskie (m.in. wspolne wartosci, etos itp) z uniwersytami z praktycznie calego swiata:

Z Polski uczelnie wspoldzieace ideologie (pozostajace partnerami) z ww video to:
- UWM;
- Uniwersytet Warszawski;
- Uniwersytet Gdanski;
- Warszawska Wyzsza Szkola Ekonomii;
- Nowosadecka Szkola Biznesu
Szanowni czlonkowie naukowcow z ww uczelni: a ja was poniekad mialem za inteligentow...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30016
Miasto
Trololololo
Znacie to video:

zapewne widzieliscie... to studenci MGIMO. I nie, nie ludzcie sie ze to akcja studentow. To akcja uniwersytetu.
Uniwersytetu ktory chwali sie tym ze ma relacje partnerskie (m.in. wspolne wartosci, etos itp) z uniwersytami z praktycznie calego swiata:

Z Polski uczelnie wspoldzieace ideologie (pozostajace partnerami) z ww video to:
- UWM;
- Uniwersytet Warszawski;
- Uniwersytet Gdanski;
- Warszawska Wyzsza Szkola Ekonomii;
- Nowosadecka Szkola Biznesu
Szanowni czlonkowie naukowcow z ww uczelni: a ja was poniekad mialem za inteligentow...

Tak to jest jak ma się telewizor zamiast mózgu :(

Do góry