DziadDalf

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
2959
Miasto
DziadStos'u i al'cioropatoli
FgENJ_LXwAA6AaX

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12535
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Niektórzy w pewnych obszarach nie mogą się zdecydować, śmiać się czy płakać? :kwiczy2 :kwiczy2 :kwiczy2
Pytanie tylko; nad czym?

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:sarkazm :sarkazm :sarkazm
To ja mam dwa pytania:

1. W jaki sposób dochodzi do pożarów na składowiskach węgla?
2. To był materiał tvn czyli laików w tej dziedzinie. W dodatku ze swoich środków. A jak nazwać badanie wypadku lotniczego przez "ekspertów" w oparciu o parówki i puszki po coli za pieniądze podatników :myśli2

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
To ja mam dwa pytania:

1. W jaki sposób dochodzi do pożarów na składowiskach węgla?
2. To był materiał tvn czyli laików w tej dziedzinie. W dodatku ze swoich środków. A jak nazwać badanie wypadku lotniczego przez "ekspertów" w oparciu o parówki i puszki po coli za pieniądze podatników :myśli2
Nie wiem o czym piszesz i co ma piernik do wiatraka... i tak dalej...:omygod
Ale z jednym się zgodzę, acz z małą, lecz zasadniczą poprawką; i tu sparafrazowany cytat; TO BYŁ MATERIAŁ TVN CZYLI LAIKÓW W KAŻDEJ DZIEDZINIE, A W SZCZEGÓLNOŚCI POLSKI I WSZYSTKIEGO, CO Z NIĄ ZWIĄZANE.
Laikami nie są tylko w propagandzie i manipulacji, w tym są profesjonalistami pełną gębą - w końcu ojcowie założyciele i ich doświadczenie zobowiązuje. :sarkazm
To wszystko. :hehe

Ostatnia edycja:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12535
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Nie wiem o czy piszesz i co ma piernik do wiatraka... i tak dalej...:omygod
Ale z jednym się zgodzę, acz z małą, lecz zasadniczą poprawką; i tu sparafrazowany cytat; TO BYŁ MATERIAŁ TVN CZYLI LAIKÓW W KAŻDEJ DZIEDZINIE, A W SZCZEGÓLNOŚCI POLSKI I WSZYSTKIEGO, CO Z NIĄ ZWIĄZANE.
Laikami nie są tylko w propagandzie i manipulacji, w tym są profesjonalistami pełną gębą.:sarkazm
To wszystko. :hehe

Rozumiem. Na Info nie pokazują takich rzeczy. Już spieszę z wyjaśnieniami. Posłużę się obrazkami

z14821820IH,Puszki-po-piwie-ilustowaly--wystapienie-dr-Piotra-.jpg

EePRbqsXoAYHF8v

Do góry