Ja niżej podpisany obiecuję, że kończę ze śmieszkowaniem z rządzących i ludzi im sympatyzujących. Po tym co zobaczyłem, usłyszałem nie mam pytań. Sami robią z siebie błaznów więc kopać leżącego nie będę:
Biedra idzie na rękę klientom i dba o ich zasoby finansowe, no bo po co przepłacać, kiedy można mieć 2 w 1.
Ogórki w wersji "beta" w ramach projektu: jedz owady zamiast świni. A świnia i tak została podłożona.
Badają zapewne potencjał rynku:
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.