al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12530
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ja bym generalnie nazwy Orlen nie zmieniał tylko dodał im. Lecha Kaczyńskiego pod wezwaniem św. Jana Pawła II.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
Założona przez propagandystę komunistycznego PZPR Waltera i pracownika komunistycznych służb Wejcherta na wniosek "Goebbelsa stanu wojennego" Urbana i Kiszczaka szczujnia wydała oświadczenie o tym czym tak naprawdę nie są.

S

spamtrash

Oj ciężko będzie się niektórym pływało :hehe

Ty nie wiesz o czym mowisz, to nie jest takie proste... ja mieszkalem jakies 10 miesiecy w okolicach MArsylii i powiadam Wacpanu ze niektore uzytkowniczki plazy powinny miec ZAKAZ wystepowania topless.... chociazby w celu zapewnienia bezpieczenstwa. Idzie taka plaza, nadepnie sobie, przewroci sie i kto bedzie odpowiadal, ja sie pytam? :szok

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56076
gHacks :wariat
037b9b6eb783f6c0d.jpeg
Tak to jest jak się sprzedaje swój portal technologiczno-informatyczny firmie reklamowej która zatrudnia pseudo redaktorów różnej maści typu Zakhi, Onur lub Shaun który o sobie pisze tak:

I live in South Africa, Cape town, as a father of two children. I've been gaming almost all my life, with plenty of experience writing reviews and articles on the latest titles. With 15 years of experience in local government performing Facilities Management functions, I moved towards becoming CEO of my own company, Celenic Earth Publications, which serves to publish author's books, including my own. I'm a published author of horror and fantasy novels, while I also dabble in game and movie scriptwriting.​

I jak dawniej były trzy-cztery wstawki tak dziś walą ponad 20 dziennie :rofll Szkoda że rzadko już można trafić na coś w miarę ciekawego

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12530
Miasto
Somewhere over the rainbow.
gHacks :wariat
037b9b6eb783f6c0d.jpeg
Tak to jest jak się sprzedaje swój portal technologiczno-informatycznej firmie reklamowej która zatrudnia pseudo redaktorów różnej maści typu Zakhi, Onur lub Shaun który o sobie pisze tak:

I jak dawniej były trzy-cztery wstawki tak dziś walą ponad 20 dziennie :rofll Szkoda że rzadko już można trafić na coś w miarę ciekawego

Napisałem komentarz dla Zakhi'ego. Mam nadzieję, że skorzysta :)

Do góry