HP dezaktywuje drukarki klientom, którzy używają tańszych zamienników tuszu
Ja to odbieram raczej jak:Nie rozumiecie przekazu. "Nasze niebo jest bezpieczne" czyli im na głowy nic nie spadnie. Jak ludzie chcą się czuć bezpieczniej to niech sobie kupią swojego patriota, ewentualnie hełmy.
- Jeżeli chodzi o te sytuacje, gdzie autostrady są prywatne, albo przynajmniej są w jakiejś dzierżawie, bo takie wypadki też istnieją, tam obiecujemy, że w ciągu kolejnego roku to załatwimy - zadeklarował prezes PiS.
No legalnie wywlaszczyc bez rekompensaty finansowej z kieszeni podatnikow sie nie da. Tak samo jak losimset pluj.Powiem szczerze, że przez chwilę poczułem się jak w jakiejś Białorusi albo na Węgrzech żeby nie powiedzieć u ruskich. Prezydent, premier i prezes w jednym czyli Jarosław zapowiedział darmowe autostrady a w przypadku tych prywatnych powiedział:
Określenie "załatwimy to" jakoś mnie nie przekonuje. Trochę to tak jakby powiedział: "Oficjalnie i zgodnie z prawem to się nie da ale spoko, załatwimy to". Czyli co prezesie - posmaruje się tam gdzie trzeba czy stworzy się jakieś fikcyjne stanowisko w spółce skarbu państwaa może to będzie "załatwienie" tak jak się zrobiło z rolnikami - czyli my podatnicy za to zapłacimy
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
W poniedziałek rano wznowiono poszukiwania obiektu, który w nocy z piątku na sobotę nadleciał do Polski z kierunku Białorusi. Obiekt powietrzny został utracony z radarów w okolicy wsi Kowalki k. Rypina (woj. kujawsko-pomorskie) ok. godz. 1 w nocy z piątku na sobotę.