Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
@al - "A tak na poważnie to ta sytuacja zorała mi resztki mojego małego rozumku. Kierownik jednej z największych telewizji informacyjnych w kraju i wicedyrektor agencji informacyjnej w blisko 40mln kraju w Europie przebiera się za babę z wąsami albo chłopa z kolczykami żeby robić za statystę w programie tv rządowej w którym ma za zadanie dyskredytować jedną ze stron."Samuel ty dziadu*, znajdź sobie jakąś normalną robotę a nie dorabiasz jako statysta w info i ciągniesz kolejne kopiejki z budżetu
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
*dziad nie jest obraźliwe bo były prezydent tak mówił.
@al - "A tak na poważnie to ta sytuacja zorała mi resztki mojego małego rozumku. Kierownik jednej z największych telewizji informacyjnych w kraju i wicedyrektor agencji informacyjnej w blisko 40mln kraju w Europie przebiera się za babę z wąsami albo chłopa z kolczykami żeby robić za statystę w programie tv rządowej w którym ma za zadanie dyskredytować jedną ze stron."
JPRD! To, że masz, jak sam przyznałeś, mały rozumek - i tu wszystkie deficyty związane z poznaniem i percepcją są już wyjaśnione- ale żeby wypisywać takie kłastwa, jak przypisywanie jednej osoby do kogoś innego i na tej podstawie, - tych swych chorych urojeń zawężonej percepcji - budować narracje?
No jprd!![]()
Gościu z "Lewica Razem"
Ten sam gościu (reprezentujący lewicę) w Strefa starcia 05.03.2023 TVP info