bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3628
mem.jpg

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30485
Miasto
Trololololo
Europoseł Ryszard Czarnecki poprzednią funkcję - wiceprezesa siatkarskiego związku - miał sprawować za darmo, ale, jak mówi, musiał zacząć zarabiać, bo go o to poproszono. :kwiczy
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30485
Miasto
Trololololo
Miłosz Manasterski, częsty komentator w TVP Info wydarzeń politycznych, domaga się od Wirtualnej Polski sprostowania informacji, którą potwierdza podpisany przez niego dokument. Chodzi o grzywnę nałożoną na Manasterskiego za niezłożenie sprawozdania fundacji, w której jest wiceprezesem.

S

spamtrash

Z okazji osiagniecia 666 strony tematu chcialbym zyczyc wszystkim kleczacym i mowiacym swoim kolegom i sasiadom: "niech bedzie pochylony", wszelkim benkom i innym: szczesliwej celebry z okazji zblizajacycego sie Swieta Napletka Syna Bozego.

• Love
Reactions: MLJ
S

spamtrash

Dziekuje za jakze charakterystyczna i typowa dla czlonka z PiS opinie. Dla mnie to KOMPLEMENT.

In the meanwhile, jestem oszolomiony WASZYM kolejnym osiagnieciem:
kobiecie w polowie ciazy odeszlu wody, po czym (demonstrujac znaczacy przyrost wiedzy i wyksztalcenia) uduchowieni lekarze nie wsadzili jej do pieca na 3 zdrowaski, a podwiesili nogi do gory na 3 dni.
Nie wiem, nie oceniam:
- mieli nadzieje ze to ulatwi zadanie dyrektorowi z PiS?
- mieli nadziej ze Jej deszcz napada?
nie wiem, nie znam mentalnosci ludzi takich jak @bene: np. czy czekalby zeby pacjentka umarla zanim wydupcy czy jednak nie? Moralnosc i priortytety ludzi z PiS to dla mnie zagadka jednak.

Tekst zrodlowy, zeby nie bylo:

PS: moja reakcja na oswiadczenie: jak pacjentce kuwa wody odeszly to jej kuwa, deszcz nie napada, poerdoleni nekrofile z PiSu.

Do góry