bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
I do czego ta wstawka, chyba nie potrafisz czytać bo tam nie ma nic o złodziejstwie !!!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12401
Miasto
Somewhere over the rainbow.
I do czego ta wstawka, chyba nie potrafisz czytać bo tam nie ma nic o złodziejstwie !!!

A do tego, że wszyscy po jednych pieniądzach są ale stara się ludziom wmówić że jedni albo drudzy są lepsi. Jedni kiedyś obstawiali spółki skarbu państwa swoimi to dlaczego obecni nie mogą. Jedni kradli to czemu teraz obecni by nie mogli.

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
Jednak chyba nie wiele wiesz na temat obsadzania stanowisk zaufanymi ludźmi.
Wyobraź sobie, że pozostali Ci z poprzednich rządów w kluczowych sektorach ... myślę, że wyobraźnię masz co by się działo i jakby to wyglądało. Dziwi mnie tylko wytykanie jednych zapominając co robili drudzy i kto tak naprawdę szwabił nasz kraj :ciuch

humor.png

• Love
Reactions: MLJ

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12401
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Jednak chyba nie wiele wiesz na temat obsadzania stanowisk zaufanymi ludźmi.
Wyobraź sobie, że pozostali Ci z poprzednich rządów w kluczowych sektorach ... myślę, że wyobraźnię masz co by się działo i jakby to wyglądało. Dziwi mnie tylko wytykanie jednych zapominając co robili drudzy i kto tak naprawdę szwabił nasz kraj :ciuch

humor.png

Ale dlaczego pozbywanie się poprzedników ze spółek oznacza wpuszczanie na to miejsce ciotek, córek i sąsiadów. Niech dadzą jakichś kompetentnych menadżerów a nie rodzinkę a jak brakuje miejsca to robią fikcyjne etaty. Pracy jest przecież sporo. Taka ciocia i sąsiad mogą pracować gdzie indziej. O tutaj np:

Do góry