S

spamtrash

Cos w tym jest... :jaranko

94we3SJbYKzZ8gPt.jpg

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12401
Miasto
Somewhere over the rainbow.

Przecież każdy fan kina akcji wie że Staniej Szikator dostał Oskara za najlepszą scenę ucieczki:

A pan Stanowski i tak zrobił dobrą reklamę tej celebrytce bo ja wcześniej nie o niej nie słyszałem a teraz jest moją ulubioną gwiazdką.

S

spamtrash

Za napisanie ze baran z granatnikiem rozpizdziajacy strozowke 3 pietra nizej bo myslal ze to boombox tez:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pamietajcie zeby nie uzywac ogolnikow tylko precyzowac o kim mowicie w Sieci.
Dlatego wlasnie staram sie zawsze opisywac czyje to osiagniecie omawiam, oceniam i probuje dociec okolicznosci.

Nawiazujac do tematu, nieprawda jest ze w Szkole Oficerskiej Policji Panstwowej zadaniem na egzaminie bylo rozwiazanie znanego i lubianego puzzla 3D:
small-foot-sorter-klockow-tecza-1.jpg

oraz ze 100% kandydatow zdalo, przy czym 3% zdajacych wykazalo sie ponadprzecietna inteligencja, a 97% zdajacych ponadprzecietna sila.

Powszechna opinia glosi ze plotka ta powstala i jest rozpowszechniana przez le jezyki ludzkie a proporcje byly zupelnie inne.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
"Słynny pięciometrowy mur na granicy polsko-białoruskiej, który kosztował 160 mln euro, jest przecinany przez migrantów zwykłym brzeszczotem" - tak brzmi opis jednego z filmów, który znalazł się na TikToku. Widać na nim, jak przecięte ogrodzenie jest następnie odchylane, a po chwili robi się szczelina, przez którą migranci przechodzą na polską stronę.

S

spamtrash

Pedalovac Poperdulec z Jiczina... ze ja zawsze na takich musze trafic...

w 100% zgadzam sie z komentarzami tamze, a ponadto mam nadzieje ze kiedy zaprezentuje ten klip podczas najblizszego przegladu mojego samochodu to bedzie to najlepsza odpowiedz na ptyanie mechanika:
"Panie ...., dlaczego ma pan pod spryskiwacz od strony kraweznika podlaczonego Karchera z zawartoscia kota prezesa, przy czym dysza jest ustawion tak ze nie ma prawa trafic w przednia szybe?"
Ja mu zawsze mowie: Dear Stan, I have no clou, but it is as I have bought it form the dealer, so it seems legit?

Do góry