al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Bezpieczna przyszłość Polaków:

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
@al .. Ty dostałeś już jakiejś psychozy !! może jeszcze nie jest za późno i z tego wyjdziesz
ale koniczna będzie pomoc specjalisty ... :scratch

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
@al .. Ty dostałeś już jakiejś psychozy !! może jeszcze nie jest za późno i z tego wyjdziesz
ale koniczna będzie pomoc specjalisty ... :scratch

No wiem, zapisałem się do specjalisty. Termin czerwiec 2027. Czekamy i modlimy się żeby mi się nie pogorszyło :cray

S

spamtrash

No wiem, zapisałem się do specjalisty. Termin czerwiec 2027. Czekamy i modlimy się żeby mi się nie pogorszyło :cray
Na hasło: "jezdę kuzynem Obstrajtka wy brudne pały" możesz sobie załatwić darmową wizytę w Klinice Rządowej (po uisczeniu minimalnej opłaty manipulacyjnej firmie VFS Global). Ostatnio duo tam pacjentó z Nigerii, ale póki co lekarze sa z Polski ;)

S

spamtrash

Odrobina pesymizmu na srodek weekendu. Pamietajcie, przemoc ma plec i nazywa sie poslanka lewicy twiedzaca ze domniemanie niewinnosci sie nie nalezy. Ot, przedsmak tego co by bylo codziennie gdyby lewica rzadzila.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

wiecie co jest znamienne dla takich zbokow? Oto kwintesencja ICH toku "myslenia":
Nawet nie wiecie jak się martwie o to co będzie ze mną jak Ci wariaci go dorwą.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
Gdyby nie błędy Tuska to dzisiaj Rosja może by nie zaatakowałam Ukrainy :kwiczy2

Donek ty dziadu. Może gdyby nie Twój dziadek z Wermachtu to by Hitler nas nie zaatakował :pała

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30016
Miasto
Trololololo
Gdyby nie błędy Tuska to dzisiaj Rosja może by nie zaatakowałam Ukrainy :kwiczy2

Donek ty dziadu. Może gdyby nie Twój dziadek z Wermachtu to by Hitler nas nie zaatakował :pała

Morawiecki z Kowalskim to chyba jakieś zawody robią sobie :sarkazm

Do góry