S

spamtrash

9e8dbcba6921a09b72005e729902f2df.jpg

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12392
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Każdego kto poszedł do kina trzeba pozbawić obywatelstwa i wypędzić z kraju a jego rodzinę przesłuchać a następnie pozbawić socjalu i przyszłej emerytury

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5240
Każdego kto poszedł do kina trzeba pozbawić obywatelstwa i wypędzić z kraju a jego rodzinę przesłuchać a następnie pozbawić socjalu i przyszłej emerytury

Oskarek to PiSowski karierowicz i wazeliniarz, ale osoby występujące w tym filmie (jestem zwłaszcza zażenowany występem w nim Agaty Kuleszy, którą bardzo ceniłem jako aktorkę), i dla mnie są skończeni. Oczywiście pewnie zawsze znajdą angaż w TVN.

Nitrogene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2107

Rozumiem, że Oskarek był w kinie na tym filmie, skoro się tak arbitralnie wypowiada?

W pracy aktora jest wpisane ryzyko, że jak zagrają Hitlera, to wielu będzie chciało ich rozstrzelać a jak np. diabła, to spalić na stosie.
Kiedyś dawno temu w Krakowie wędrowni aktorzy wystawiali przedstawienie z legendy o hejnale z wieży Mariackiej. Wzburzony tłum zatłukł pięściami aktora, który miał nieszczęście zagrać Tatarzyna strzelającego do hejnalisty.

Ostatnia edycja:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12392
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Rozumiem, że Oskarek był w kinie na tym filmie, skoro się tak arbitralnie wypowiada?

W pracy aktora jest wpisane ryzyko, że jak zagrają Hitlera, to wielu będzie chciało ich rozstrzelać a jak np. diabła, to spalić na stosie.
Kiedyś dawno temu w Krakowie wędrowni aktorzy wystawiali przedstawienie z legendy o hejnale z wieży Mariackiej. Wzburzony tłum zatłukł pięściami aktora, który miał nieszczęście zagrać Tatarzyna strzelającego do hejnalisty.

Ja to filmów nie oglądam (może podświadomie żeby mnie nie zatłukli :sarkazm) ale co do tego jednego to ja już wiem wszystko po tym jak zobaczyłem, że ma ocenę 2/10 chyba na IMDB a jeszcze w kinach go nie było. Tu nie chodzi o film tylko o to żeby się trochę w internetach ponapieprzać słownie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30011
Miasto
Trololololo

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator