al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
Somewhere over the rainbow.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
Jeżeli wyborca, który odmówił przyjęcia jednej lub dwóch kart do głosowania, następnie będzie chciał otrzymać kartę do głosowania w głosowaniu, w którym nie uczestniczył, komisja ma obowiązek wydać wyborcy tę kartę lub karty, której przyjęcia wcześniej odmówił. Przewodniczący komisji w rubryce z uwagami skreśla uczynioną wcześniej adnotację i skreślenie to opatruje swoją parafą.

Czyli jeśli nie będę chciał karty referendalnej a później się nawrócę i będę ją chciał to mi wydadzą i podpiszą że jednak wziąłem. Ale co w przypadku gdy się nie nawrócę i wyjdę z lokalu? Członek komisji będzie mógł wziąć moją kartę i zagłosować w moim imieniu a ja nie będę o tym nawet wiedział :co jest?

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
Kto tu tak naprawdę rządzi i wydaje polecenia :myśli2 :sarkazm

Poleciłem ministrowi spraw wewnętrznych i administracji, aby wprowadził kontrole na granicy polsko-słowackiej busików, busów,
samochodów, autobusów które można podejrzewać o to, że migrują nimi nielegalni migranci

- Jako człowiek odpowiedzialny w rządzie za sprawy bezpieczeństwa wydałem polecenie, by granica ze Słowacją i z Czechami została poddana szczególnej kontroli i wzmocniona

Do góry