S

spamtrash

dobra... paczam i dumam. Zajalem sie obserwacja tagow na tliterq.
I ja bardzo uprzejmie prosze o pomoc...
albo nie jestem w stanie ogarnac logiki,
albo nie jestem w stanie ogarnac co ona cpie...

Niech mnie ktos oswieci jak panio Zukowsko polaczyly sie nitki (poza ta jedna jedyna w czaszce co sluzy do tego zeby jej uszy nie odpadli) zeby pod tagiem Israel i IsraelInPoland (ten ostatni, ja wiemy, laczy agentow mossadu w Polsce wiec uzycie nie dziwi) polaczyc ONR (katolicy z dziada pramatki) i Hamas (cos tak jakby nie calkiem po drodze...?).
Anno-Mario Zukowsko... czlonko lewiczno...
Zaprawde powiadam ci: i glupio w tej jarmulce wygladasz, i niedotlenienie (jak widac) powoduje...

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12401
Miasto
Somewhere over the rainbow.
dobra... paczam i dumam. Zajalem sie obserwacja tagow na tliterq.
I ja bardzo uprzejmie prosze o pomoc...
albo nie jestem w stanie ogarnac logiki,
albo nie jestem w stanie ogarnac co ona cpie...

Niech mnie ktos oswieci jak panio Zukowsko polaczyly sie nitki (poza ta jedna jedyna w czaszce co sluzy do tego zeby jej uszy nie odpadli) zeby pod tagiem Israel i IsraelInPoland (ten ostatni, ja wiemy, laczy agentow mossadu w Polsce wiec uzycie nie dziwi) polaczyc ONR (katolicy z dziada pramatki) i Hamas (cos tak jakby nie calkiem po drodze...?).
Anno-Mario Zukowsko... czlonko lewiczno...
Zaprawde powiadam ci: i glupio w tej jarmulce wygladasz, i niedotlenienie (jak widac) powoduje...

To nie są tagi tylko wzmianki i zaproszenie do rozmowy konkretne osoby/profile. Młodzież Wszechpolska okleiła pani posłance drzwi do biura w związku z trwającą wojną i jej stanowiskiem na temat tego konfliktu. Była tam poruszona sprawa Izraela więc do dyskusji zaprosiła ambasadora i samą ambasadę.

S

spamtrash

To nie są tagi tylko wzmianki i zaproszenie do rozmowy konkretne osoby/profile. Młodzież Wszechpolska okleiła pani posłance drzwi do biura w związku z trwającą wojną i jej stanowiskiem na temat tego konfliktu. Była tam poruszona sprawa Izraela więc do dyskusji zaprosiła ambasadora i samą ambasadę.
Spoko, juz myslalem ze jakas siara, a tu po prostu obcokrajowiec wzywa swoj konsulat i ambasade do obrony na terenie OBCEGO panstwa...

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
NXkk9kuTURBXy9hMzA4M2Q5Zi03YzlhLTRkNjQtOWMwYi05M2QzZTBhYWJhMmIuanBlZ5GTAs0DSM0DSN4AAqEwBqExAQ

z pomocą wyborcom, którzy w zimnie czekali wiele godzin na możliwość oddania głosu, przyszła wrocławska Pizzeria Mania Smaku; pracownicy z dobrego serca przygotowali aż 300 pizz i zawieźli je stojącym w kolejce ludziom...
i na tym miłe się skończyło...
:chory

Do góry