"...Pani o kulach pełna kultura, zajadłość, buta, chamskie wyzwiska, ubliżanie młodym,
to jest polskie pojednanie
ileż w tej kobiecie złości...
życzę dużo zdrowia tym Paniom..."
, bo sie waham?
Sadzac z fotomontazu to sklaniam sie ku linkowi nr 2.
Merytorycznie i rzeczowo odnosnie wolnych mediow wypowiedzial sie byl uprzejmie idol kolegi, niejaki Horala przez U:
czlowiek otwarty, szczery i jak widac: wierny obronca wolnosci sluzb i mediow, ktory o sobie pisze: "W VIII kadencji Sejmu byłem członkiem" - zapewne przez CH i "u" otwarte.
Poziom... typowy... widze i juz sie ciesze ze bede mial z kim potrenowac lvl pani z powyzszego linka, bo to jakis duchowy blizniak
I tu widac jak zapoznieni jestesmy za Szwjacaria. Oni mieli ten problem kupe lat temu, a dokladniej przed 1942 rokiem, i wlasnie dlatego wymyslili pewne rozwiazanie...
– Halinka śpisz?
– Śpię, bo co?
– Bo ja nie mogę.
– Co znowu?
– Halinka, bo ja nie mogę zrozumieć jednej rzeczy, co mnie prześladuje.
– Niby czego?
– Dlaczego ten Kłeczek, to taka menda i świnia jest.
– Wiesz co? Ty nudny jesteś.Ty mnie pytasz o to, co tydzień od 30 lat.
– Halinka, bo ja od trzydziestu lat pojąć nie mogę, po co w ogóle takie coś Pan Bóg stworzył.
– Ferdek, a po co Pan Bóg stworzył muchę?
– No właśnie po co? Albo takie stonkę ziemniaczaną, po co?
– Po jajco jełopie. Dobranoc.
– (Głęboki wydech) Halinka ja rozumiem, ja żem sam święty nie jest, ale przecież taki Kłeczek to jest przecież normalne obrzydlistwo. Po co w ogóle takie coś jest? Ja rozumiem jeszcze, jakby to on miał źle. Ale co, mieszkanie ma, samochód ma, telewizor ma, pieniądze w bankomacie ma. Sam, żem widział jak wybierał.
– No szkoda, że ty nie masz z czego wybierać.
– Kurde, jak ja go nienawidzę... i po co w ogóle takie coś jest... Po co? Dlaczego on taki jest?
– Ferdek, nie wiem dlaczego on taki jest no! Może miał trudne dzieciństwo. I w ogóle ja ciebie proszę, skończmy ten temat, bo ja za siebie nie ręczę.
– Widzisz Halinka? Jak tylko się o tej mendzie zaczyna rozmowa, od razu konflikty się same rodzą.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.