No tak, ewidentnie byłeś przy tym i widziałeś, kto, kiedy, z kim i po co to nagrywał. Jak nie takie "cuda" już widziałemNo tak, ewidentnie widać że to auto skacze po mudżinie![]()
No tak, ewidentnie byłeś przy tym i widziałeś, kto, kiedy, z kim i po co to nagrywał. Jak nie takie "cuda" już widziałemNo tak, ewidentnie widać że to auto skacze po mudżinie![]()
Bazuje na tym co widzę i ewidentnie widać atak dwóch zaparkowanych aut na mudżina, dalej zmasowany atak poruszających się aut również na tego mudżina i na koniec atak dostawcy jedzenia na hulajnodze również na mudżina.No tak, ewidentnie byłeś przy tym i widziałeś, kto, kiedy, z kim i po co to nagrywał. Jak nie takie "cuda" już widziałem
Jeśli "dzieło" z pejzbuka czy innego srutuba - to nawet jednego słowa szkoda na temat jego wiarygodności
No tak, ewidentnie byłeś przy tym i widziałeś, kto, kiedy, z kim i po co to nagrywał. Jak nie takie "cuda" już widziałem
A ja jestem niewierny Tomasz i bazuję na tym, czego dotknę i zobaczę. Pic na wodę fotomontaż typu Kaszpirowski czy inszy Copperfield - to nie moja bajka.Bazuje na tym co widzę i ewidentnie widać atak dwóch zaparkowanych aut na mudżina, dalej zmasowany atak poruszających się aut również na tego mudżina i na koniec atak dostawcy jedzenia na hulajnodze również na mudżina.
Dlatego wstawiłem wideo, jakbym napisał to byś nie uwierzyłA ja jestem niewierny Tomasz i bazuję na tym, czego dotknę i zobaczę. Pic na wodę fotomontaż typu Kaszpirowski czy inszy Copperfield - to nie moja bajka.
No nie wiem, oni tam piszą że on skakałA tu: finał całego eventu. Zadowoleni?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!Ciekawe, czy wizy od Wawrzyka nie kupił, swoją drogą...
Z radości, że po taniości na bazarku Wawrzyka wizę kupiłNo nie wiem, oni tam piszą że on skakał![]()
Byłeś przy tym jak kupował..? Bo jak nie widzę na własne oczy to nie uwierzę.Z radości, że po taniości na bazarku Wawrzyka wizę kupił![]()
Dotykalos kasy za ktora kupil? Nie? To jakas wybiorcza ta wiara....Z radości, że po taniości na bazarku Wawrzyka wizę kupił![]()