Nie wiem skąd Twój szyderczy śmiech...tu jest cała koszulka...JK zrobiony na Escobara i faktycznie coś w tym jestHornet napisał:Ichito-to już nie jest fotomontaż![]()
![]()
:
Ichito-przepraszam...poprawiłem...to miała być oznaka radości a nie szyderstwaichito napisał:Nie wiem skąd Twój szyderczy śmiech...tu jest cała koszulka...JK zrobiony na Escobara i faktycznie coś w tym jest
![]()
Hornet napisał:"The Guardian" ostatnio pisał,że coś im się nie podoba...a więc mordy w kubeł i przypominamy:
![]()
W przeprowadzonym w Sztokholmie eksperymencie społecznym ludzie wychodzący ze stacji metra na Starym Mieście byli świadkami konfliktu, w którym dziewczyna niechcący potrąca na schodach mijanego chłopaka. Młodzian reaguje agresywnie, obrzuca dziewczynę obelgami i popycha. Przechodzący nie reagują lub próbują… dialogować.
fiodor99 napisał:W przeprowadzonym w Sztokholmie eksperymencie społecznym ludzie wychodzący ze stacji metra na Starym Mieście byli świadkami konfliktu, w którym dziewczyna niechcący potrąca na schodach mijanego chłopaka. Młodzian reaguje agresywnie, obrzuca dziewczynę obelgami i popycha. Przechodzący nie reagują lub próbują… dialogować.
i dwa komentarze:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!A jak ty byś się zachował ??
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!