A

Anonymous

Walesa%20smieszne-400x0.jpg

OyTzr8H.gif

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
jorn - ale ta radość to chyba przedwczesna... :eek: Co prawda zdarzyła się Nagroda Nobla, ale była przyznana Wałęsie bardziej za sferę ducha, niż rozumu... Myślę sobie - jest Polka, która dostała dwie Nagrody Nobla i to w dwóch różnych dziedzinach nauki. Pewnie pomyliło Ci się z Marią Skłodowską-Curie.... :scratch :)

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Z intelektem takim lub innym się rodzisz, podobnie jest jak z urodą. Nie wybierasz, dostajesz z góry.
Ważne, co potrafisz z tym zrobić.
Nie przeczytał w życiu ani jednej książki, a Nobla dostał. Szacun! :england

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Może i przeczytał... Lubi zaskakiwać... :)
Pójdę za ciosem. Szacun dla wszystkich polskich noblistów! :)

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
jorn napisał:
alberto napisał:
Nie przeczytał w życiu ani jednej książki
... nie wiem do końca jak to u niego z umiejętnością czytania...ale wysoce prawdopodobne ze masz racje
0jHeGzD.gif

Słyszałem jak się chwalił przed wywiadem z Orianą Fallaci! :hippie

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12512
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ja wiem, że to zdjęcie jest umieszczone w kontrze do tego, które miałem usunąć a nie usunąłem. To taki test - jak usunę Wałęsę to zrobię z gęby cholewę bo pisałem, że nie kasuję, będę obrońcą świętych krów bo jednym wolno a innym nie itd. Z drugiej strony jak nie skasuję to znaczy, że nie przestrzegam regulaminu :zaciesz Taka to zagwozdka :jezyk ale się nie obrażam, taki już mój los :buziakk

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
al_arsen napisał:
Ja wiem, że to zdjęcie jest umieszczone w kontrze do tego, które miałem usunąć a nie usunąłem. To taki test - jak usunę Wałęsę to zrobię z gęby cholewę bo pisałem, że nie kasuję, będę obrońcą świętych krów bo jednym wolno a innym nie itd. Z drugiej strony jak nie skasuję to znaczy, że nie przestrzegam regulaminu :zaciesz Taka to zagwozdka :jezyk ale się nie obrażam, taki już mój los :buziakk
E tam w kontrze, przypadek prosty :zaciesz

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Hornet napisał:
Chyba żartujesz Zeno :eek: ?
Raczej nie... :scratch Chociaż kiedy przypomnę sobie jak musiałem się męczyć, żeby dobrnąć do końca "Chłopów" Reymonta, to już taki "hej do przodu" nie jestem. Muszę jednak starać się zwalczać te subiektywne emocje i zdobyć na obiektywizm... :)

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
9212220d1a9829e917912afa6df51edc.jpg

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto