@Zeno, będziesz miał więcej czasu wolnego, może stracisz sens życia, może roztyjesz się, może...Rety... To już nie będzie dochodzenia do prawdy, mijania się z nią, a nawet jej przeganiania....
Jak ja się teraz odnajdę w tej nowej rzeczywistości..?![]()
Wiem, wiem... Wszystko możliwe...Na początek jednak wymyśliłem, że wieczorem upiję się z radości...@Zeno, będziesz miał więcej czasu wolnego, może stracisz sens życia, może roztyjesz się, może...![]()
Jednak nie piję i prędko nie będę...Wiem, wiem... Wszystko możliwe...Na początek jednak wymyśliłem, że wieczorem upiję się z radości...
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Na wniosek ministra obrony narodowej Mariusza Błaszczaka Antoni Macierewicz został szefem podkomisji wyjaśniającej katastrofę smoleńską.
"Antoni Macierewicz wykazał się wyjątkową determinacją oraz zaangażowaniem w wyjaśnianiu przyczyn katastrofy smoleńskiej, zarówno jako minister obrony narodowej, jak i wcześniej jako przewodniczący Zespołu Parlamentarnego ds. Zbadania Przyczyn Katastrofy Tu-154 M" - podkreślił Mariusz Błaszczak. (...)
"Antoni Macierewicz gwarantuje to, że okoliczności największej tragedii w dziejach powojennej Polski zostaną wyjaśnione. W ocenie szefa MON, Antoni Macierewicz swoim doświadczeniem stworzy Podkomisji do Ponownego Zbadania Wypadku Lotniczego warunki do skutecznego ustalenia przyczyn wydarzeń z 10.04.2010 r."