Więcej61-latek ze Stanów Zjednoczonych jest przekonany, że Ziemia wcale nie ma kulistego kształtu. Planuje misję w kosmos, która go w tym upewni. Aby nagłośnić swoje plany, uniósł się w górę za pomocą własnoręcznie zbudowanej rakiety. O mały włos nie doszło do tragedii.
Niedziela palmowa Polska 2018 - wjazd Jezusa Chrystusa Króla Polski do stolicy
Jak byś był bardziej spostrzegawczy to byś zauważył, że dodałem to do działu "Śmieszne, albo i nieśmieszne". Mnie to rozbawiło ale innego nie musi. Co do spalarni, to uważam że ludzie bardziej się bronią ze względów religijnych i tradycji. Nie zaliczam do tego żydów i rodzin w których ktoś zginął z tego powodów. Bo to faktycznie może się źle kojarzyć.@Grandalf
Nie wiem, co powiedzieć o tej wrzutce z siatkami...i ten uśmiech jeszcze. Ty naprawdę nie masz za grosz autorefleksji?...a może po prostu brak możliwości intelektualnej żeby je mieć? Wiesz czemu ludzie w Polsce bronią się przed spalarniami zwłok, chociaż to konieczność, bo cmentarze nie są z gumy...bo po tylu latach wciąż jednoznacznie kojarzą się im z krematoriami w obozach koncentracyjnych.
Wiesz czego symbolem są takie siatki?...nie wiesz pewnie...wciąż są zachowane w niektórych częściach Belfastu jako pozostałość po kilkusetletnim konflikcie między Anglią i Irlandią, a bardziej szczegółowo po walkach...wojnie religijnej właściwie...w poprzednim XX wieku.
Tu sobie możesz coś takiego zobaczyć
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
To właśnie dowód, jak religia potrafiła podzielić sąsiadujące narody, a może bardziej kraje...to dowód na tysiące, które z tego powodu zginęły.
Myśl chłopie i nie tłumacz się, że to nie Twoje...to idiotyczne tłumaczenie.
Mnie też dziwi twoja postawa. Robisz z igły widłyPoraża to, co piszesz...Nie rozumiem ludzi twojego pokroju.
To pewnie oficjalna wersja. Prawda jest taka, że nikt tak nie handluje narkotykami jak ich tajne służby.Tajniaki w Detroit udawali handlarzy narkotyków i próbowali aresztować innych tajniaków udających klientów dilerów
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!