Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Więkoszość Twoich postów jest łączonawidzę ,że cenzor wyrzuca to czego nie ogarnia rozumem. Jest dobra pora ,żeby poprosić mikołaja o łyżeczkę rozumku i zażywać powoli. Szkoda ,że tak bardzo chcesz być najważniejszy. I nie potrafisz napisać ,że czegoś "nie rozumiesz" dlatego wywalasz.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
@OXY nie pocieszaj mnie, niektóre są łączone ,niektóre „kastrowane”, a inne usuwane. Ten z polowania nie jest cały. Zresztą staram się wklejać tematycznie dlatego np są trzy razem w jednym temacie lub z jednej strony i potem następne , a cwaniaczek wrzuca wszystko w jeden co traci sens i tworzy bałagan. Gościu nie zna się na zadaniu admina strony nie ma pojęcia o robocie. Wszystko jest zależne od jego humorku i chęci a raczej jej braku do zrozumienia tego co wywala. Facet jest zarozumiałym niedocenionym ignorantem. Zresztą sam widziałeś, kilka dni temu że na moje pytanie zareagował straszeniem mnie , bo inni już wiedzą żeby z nim nie zadzierać. To jest admin? Swoją drogą dziwię się ,że OXY oddałeś władzę nad SWOIM FORUM i pozwalasz na knebel. Ja się nie zgadzam z taki traktowaniem. Admin ,który nie szanuje użytkowników i odpowiadający „robię co chcę bo mogę” oraz straszący , że umili życie nie pokornym jest nie do zaakceptowania. W usuniętych postach nie było nic niestosownego, ubliżającego itp. Był porostu polityk i to tyle. Wiesz widziałeś bo reagowałeś uśmiechem. Czy zauważyłeś coś złego ? Szczególnie prawicowi są pod szczególną ochroną. Szkoda nerwów, jednak we wszechogarniającej nas nauki tego co dobre, moralne i jedynie słuszne, nie pozostawiając nam możliwości wypowiedzi , a nawet żartowania nie mogę udawać ,że jest ok.Więkoszość Twoich postów jest łączona![]()
PZD to forum o programach z promocji a pierdololo typu śmieszne obrazki to jedynie dodatek, jak zapewne pamiętasz X lat wstecz tematy polityczne wyparły promocje i jedyne co z tego było to jeden wielki kwas.@OXY nie pocieszaj mnie, niektóre są łączone ,niektóre „kastrowane”, a inne usuwane. Ten z polowania nie jest cały. Zresztą staram się wklejać tematycznie dlatego np są trzy razem w jednym temacie lub z jednej strony i potem następne , a cwaniaczek wrzuca wszystko w jeden co traci sens i tworzy bałagan. Gościu nie zna się na zadaniu admina strony nie ma pojęcia o robocie. Wszystko jest zależne od jego humorku i chęci a raczej jej braku do zrozumienia tego co wywala. Facet jest zarozumiałym niedocenionym ignorantem. Zresztą sam widziałeś, kilka dni temu że na moje pytanie zareagował straszeniem mnie , bo inni już wiedzą żeby z nim nie zadzierać. To jest admin? Swoją drogą dziwię się ,że OXY oddałeś władzę nad SWOIM FORUM i pozwalasz na knebel. Ja się nie zgadzam z taki traktowaniem. Admin ,który nie szanuje użytkowników i odpowiadający „robię co chcę bo mogę” oraz straszący , że umili życie nie pokornym jest nie do zaakceptowania. W usuniętych postach nie było nic niestosownego, ubliżającego itp. Był porostu polityk i to tyle. Wiesz widziałeś bo reagowałeś uśmiechem. Czy zauważyłeś coś złego ? Szczególnie prawicowi są pod szczególną ochroną. Szkoda nerwów, jednak we wszechogarniającej nas nauki tego co dobre, moralne i jedynie słuszne, nie pozostawiając nam możliwości wypowiedzi , a nawet żartowania nie mogę udawać ,że jest ok.
POZDRAWIAM
PZD to forum o programach z promocji a pierdololo typu śmieszne obrazki to jedynie dodatek, jak zapewne pamiętasz X lat wstecz tematy polityczne wyparły promocje i jedyne co z tego było to jeden wielki kwas.
Gdy wywaliliśmy/ograniczyliśmy tego typu tematy to nagle okazało się że duża część najbardziej aktywnych userów siedzi tutaj tylko po to aby zrobićna jakiegoś politykiejro
i wymeldowali się z PZD na zawsze, ba nawet stworzyli konkurencyjne forum
które zostało już dawno pochowane
. Nikt Ciebie nie straszył, sam napisałeś o usunięciu konta. PZD to lekkie forum z lużnymi jak gumka w za dużych majtkach regułami. Także więcej luzu
i dużo zdrówka życzę
![]()
Przecież na każdym forum jest administracja/moderacja która sprawdza forumByły takie czasy tu na Forum tak jak piszesz. Pamiętam. Wtedy jednak było dużo tekstów pisanych przez użytkowników. Faktycznie było sranie , jednak ciągle będę bronił swoich postów bo coś śmiesznego o polityku nie jest obrzucaniem go gównem. Wrzucenie obrazków, które jego głupie zachowanie komentują na wesoły sposób jest raczej pomocą temu politykowi. Napiszę jeszcze raz "czy zauważyłeś coś niestosownego?" w obrazkach przy których reagujesz. Wątpię.
jak to nie jest straszenie to mylę się również co do moich postów i nie będę już upubliczniał innych
@al Popytaj się innych userów jak wyszli na speiraniu się ze mną w tej kwestiijest ich kilku
Wtorek o 15:34
Powinieneś napisać , "że czasem wstawiam coś co śmieszy ala a czasami nie". Niestety to jest tylko jego subiektywne postrzeganie. Co nie znaczy, że jest ono prawidłowe i jedynie słuszne. Może gdyby potrafił określić co go śmieszy i bawi , a co nie byłoby łatwiej trafić w jego gusta.Przecież na każdym forum jest administracja/moderacja która sprawdza forumi tak jak już pisałem wcześniej na PZD jest naprawdę luz
Czasem wstawisz coś śmiesznego a czasem nie i to też jest ok
Ja nie jestem tutaj żadnych kierownikiem Chlewika
![]()