Joanna Lichocka, posłanka PiS, złożyła przeciwko Borysowi Budce prywatny akt oskarżenia za zniesławienie. Na czym polega to zniesławienie? Ano Budka na konferencji prasowej pokazał zdjęcie Lichockiej na którym posłanka pokazuje środkowy palec w czasie głosowania nad przepchnięciem kasy na TVP.
Wniosek jest taki, że nie wolno na forum publikować tego zdjęcia żeby PZD nie miało w związku z tym problemów.
Nie wiadomo dokładnie, którego zdjęcia nie można publikować więc dla pewności nie wstawiajcie tego:
tego też nie
tego lepiej też
dla pewności tego też
żeby nie było problemów to też omijajcie
a tego to już tym bardziej nie można
Proszę się do tego stosować bo ja kar za Was płacić nie będę. Do więzienia też nie mam zamiaru iść bo tam za dużo księciów siedzi. A nie, przepraszam, ich za przestępstwa przenoszą na inne parafie
Linia oddzielające podpis jest trochę za słaba (człowiek już ślepy) i wyglądało to jak wstawka w post.
To, że miał kolega bana nie wiedziałem ale była zauważalna nieobecność
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.