OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30028
Miasto
Trololololo
9oFKRp.jpg

S

spamtrash

Posmieszkujmy z tych co "nie umiom w internety". Na tapecie dohtur Meciwoda... wroc: Mentzen.
Recent

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:
w skrocie: nie wiem, nie pamientom, a w ogule, panie, to stazysci pisali, ajm ino klepnol.

Dobra... tajemniczo wygasl hosting. Na szczescie hosting webarchive nie wygasl, wiec mozna se sobie poczytac:

No to teraz jeszcze jedna wypocina pana Mentzena: "Na koniec rzecz jasna przeczytałem wszystkie projekty i je akceptowałem.". tyle ze tu sie nie odcina od strony ktorej hosting usunal. Tym razem sie chwalil swoim (i zespolu) dzieckiem jako szczegolnym osiagnieciem.
Moze tez zapomnial, jak i "odnowienia hostingu"?

doktor Mentzen... tyle lat studiow i dyplom znaleziony w chipsach bo nie ma chlop pojecia jak siec dziala...

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12401
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ty na punkcie kościoła .. Papierza czy nawet wyznania jesteś jakiś walnięty !!!!
Niczego nie sugeruję, ale w 99% będzie tak .." Jak trwoga będziesz składał ręce do Boga"

Jedno pytanie i spadam - a gdyby tak ktoś z Twoich bliskich został skrzywdzony przez klechę to w 99% prosiłbyś boga o wybaczenie dla niego i ewentualną karę przekazałbyś w boskie ręce czy chciałbyś to załatwić inaczej w bardziej lub mniej cywilizowany sposób ?

Jak dla mnie to masz podejście do sprawy jak ta pani poniżej. Nieważne co się dzieje ale od dziada pradziada byłem wierzący to co by się nie działo to dalej wierzącym trzeba być a wszystko co złe to trzeba, cytuję, "zakryć"

Do góry